Folkemødets nye direktør er fundet

Ledelse

29/11/2016 09:30

Nick Allentoft

Gadefester og megaevents er med i baggagen, når Foreningen Folkemødet nu henter bornholmer hjem til øen som ny direktør.
Mads Akselbo Holm vender fra årsskiftet hjem til Bornholm for at stå i spidsen for kæmpesuccessen Folkemødet. Han kommer fra en stilling som ansvarlig for Distortion i København.    LÆS OGSÅ: Gør Folkemødet landsdækkende   ”Vi er rigtig glade for at kunne præsentere et stykke bornholmsk granit, Mads Akselbo Holm, som ny direktør for Folkemødet. Mads kommer med erfaring fra den store musikfestival Distortion København, der ganske som Folkemødet er inde i en rivende udvikling og helt afhængig af et tæt og velfungerende samspil med kommune og andre samarbejdspartnere. Mads kommer med erfaring udefra, men kan også den bornholmske toneart. Den kombination er vi helt sikre på kan skabe fremdrift og opbakning bag Folkemødet til glæde og gavn for alle bornholmere og os andre udefra ” siger Michael Valentin, formand for Foreningen Folkemødets bestyrelse. 

Mads Akselbo Holm er 35 år, født og opvokset på Bornholm og cand.mag. fra Københavns Universitet. Han har indtil nu været administrerende direktør i produktions- og eventselskabet NusNus Aps, som bl.a. er selskabet bag mega events som Distortion København og Karrusel Odense.  

Vil passe godt på Folkemødet Folkemødet er på bare seks år blevet en kæmpesucces og en institution i det danske demokrati. Det tog sin begyndelse med en visionær borgmester og nogle stærke ildsjæle ved roret. Og Foreningen Folkemødet er bevidste om, hvad det er for en arv man skal løfte, når Folkemødet fra 1. januar 2017 ophører med at være et kommunalt projekt og overgår til foreningen:      ”Jeg vil godt benytte lejligheden til at takke Borgmester Winni Grosbøll og alle de dygtige og loyale medarbejdere der ved årsskiftet overleverer ansvaret for Folkemødet til bestyrelsen for Foreningen Folkemødet. Vi lover at passe godt på det”, slutter formand Michael Valentin.  

Mest Læste

Annonce