Foto: Moderniseringsstyrelsen

Ny vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen

Ledelse

03/04/2017 10:58

Nick Allentoft

Moderniseringsstyrelsen henter ny vicedirektør i Dansk Byggeri.
Linda tiltræder stillingen som vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen og kommer til at stå i spidsen for Center for ledelse og arbejdsgiverpolitik samt Koncern HR.   Hendes ansvarsområde som vicedirektør for Center for ledelse og arbejdsgiverpolitik omfatter blandt andet implementering, forhandling og fortolkning af overenskomster, arbejdsmiljø, samarbejde samt kompetence- og ledelsesudvikling. Centeret rummer også områderne jura og pension, hvor der blandt andet rådgives om ansættelsesret, tjenestemænd og pension.

Mens vi venter på Ledelseskommissionen

Se hele vores tema om Ledelseskommissionen her 

Debatten om ledelse og styring af den offentlige sektor blæser stadig med stormstyrke, og New Public Management er flere gange i løbet af 2016 erklæret død. Men hvad kan - om noget - afløse NPM, hvilken styringslogikker bør gælde, og hvordan kommer vi i mål med fremtidens velfærd?

For at fremme god offentlig ledelse har regeringen nedsat en Ledelseskommission, som DenOffentlige følger tæt. 

 

 

Linda Nordstrøm Nissen udtaler:

"Jeg glæder mig til arbejdet med ledelse og arbejdsgiverpolitik sammen med de dygtige ledere og medarbejdere i styrelsen, ligesom jeg ser frem til at opbygge gode relationer til vores eksterne interessenter".    Linda kommer fra Dansk Byggeri, hvor hun som overenskomstchef var ansvarlig for varetagelse og håndtering af arbejdsgiverspørgsmål og Dansk Byggeris førelse af blandt andet arbejdsretssager og faglige voldgifter. Tidligere har Linda været advokat i Dansk Arbejdsgiverforening. Hun er Cand.jur. fra Aarhus Universitet og er tilknyttet Københavns Universitet som ekstern lektor i grundlæggende arbejdsret.   "Med ansættelsen af Linda Nordstrøm Nissen får vi en stærk profil til at lede Center for ledelse og arbejdsgiverpolitik her i Moderniseringsstyrelsen. Derfor glæder vi os til at byde hende velkommen 1. maj", siger Poul Taankvist, direktør i Moderniseringsstyrelsen.

Mest Læste

Annonce