Ny smitterekord i Danmark

Sundhed

12/12/20 4:25

Et stort antal danskere er blevet testet positiv for corona det seneste døgn. Faktisk er mere end 3.500 danskere blevet testet postiv, hvilket er ny rekord i Danmark.

Hele 3552 danskere har fået et positivt svar på deres coronatest det seneste døgn. Det har Statens Serum Institut (SSI) oplyst på deres hjemmeside. 

Her har de også oplyst, at det er 3552 personer ud af de 118.130 personer, der er blevet testet. Det vil sige, at der er tale om en positivprocent på 3,01. 

Derfor er det ikke kun i forhold til selve smittetallet, at der er tale om en stigning. Det er nemlig også noget, der gør sig gældende for positivprocenten på 3,01, da det er højere end den seneste uges gennemsnit, der lyder på 2,8. 

Hertil oplyses der også, at der i skrivende stund er 54 danskere, der er indlagt på intensiv. Ud af de 54 personer, der er indlagt på intensiv, er der 31, der har brug for respirator. Det er en stigning, der lyder på henholdsvis seks og fire personer. 

I alt er 371 danskere indlagt med corona på nuværende tidspunkt. Det er en stigning på 10 personer i forhold til de seneste offentliggjorde tal. 

Det oplyses også, at der i alt er otte personer, der er døde med corona det seneste døgn. Det har bragt det totale antal dødsfald, der er relateret til corona op på 935 personer.

Det bør også nævnes, at ovenstående tal fra Statens Serum Institut ikke dækker over 24 timer, som det plejer at gøre sig gældende. Derimod dækker de over 28 timer, da Statens Serum Institut har været ramt af tekniske vanskeligheder. 

Dagens opdatering er den tredje dag i træk, hvor antallet af nye, bekræftede tilfælde har været på den anden side af 3.000 personer.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.