Foto: Shutterstock

Svindlede sig til 300.000: Hjemmehjælper anklaget for tredje gang

Det er ikke første gang, at den 27-årige hjemmehjælper er blevet anklaget for at svindle. Tidligere er hjemmehjælperen blevet dømt for at bedrage ældre og svage.

Det burde slet ikke have været en mulighed, at den tidligere hjemmehjælper igen skulle kunne svindle ældre og svage. Tilbage i 2013 blev hun dømt for bedrageri og frakendt retten til at arbejde som hjemmehjælper. Alligevel fandt den 27-årige kvinde en vej tilbage til faget og til at snyde og bedrage. 
 
Kvinden blev ansat af vikarbureauet SOS Vikar, som sender hjemmehjælpere ud til offentlige institutioner og til private. 
 
Bureauets kvalitetsdirektør forklarer, at de ikke har mulighed for at tjekke op på ansattes straffeattester. 
- Private institutioner har ikke adgang til den offentlige straffeattest, hvor man ellers ville kunne have set hendes frakendelse, siger hun til Ritzau.
 
Kvalitetsdirektøren vil gerne have politikerne på banen, så der kan komme en mulighed for de private aktører for at få tjekket op på deres medarbejdere. 
 
Hjemmehjælperne er sigtet for at svindle sig til omkring 338.000 kroner og hendes sag kommer for retten i dag fredag. Det forventes, at hun erkender sig skyldig i langt de fleste anklagepunkter og at der fældes dom i dag.
 
Ifølge politiet brugte den 27-årige kvinde pengene på at tage en mandlig ledsager med på rejser til både Tenerife og Monaco.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer