Michael Graatang har mere end 20 års erfaring fra fem forskellige kommuner på ledelsesniveau.

Tidligere kommunaldirektør bliver ny direktør i LOS

LOS - De private sociale tilbud har fra 1. maj ansat en ny, erfaren direktør med fortid i Halsnæs, Frederiksværk og Gentofte Kommune.

Bestyrelsen i LOS er glade for at kunne annoncere, at man netop har ansat Michael Graatang som ny direktør i LOS. Michael Graatang starter i LOS mandag den 4. maj, men deltagerne i LOS’ landsmøde får lejlighed til at møde ham på landsmødet.

Michael Graatang har mere end 20 års erfaring fra fem forskellige kommuner på ledelsesniveau. De sidste 16 år har han været kommunaldirektør i hhv. Frederiksværk, Halsnæs og Gentofte kommuner. Aktuelt kommer han fra en stilling i KL’s kontor for jura og EU, hvor han har udarbejdet analyser på voksen- og handikapområdet og det specialiserede område i øvrigt, herunder prissætning for bo- og behandlingstilbud. Michael Graatang har desuden som kommunaldirektør i KKR Hovedstaden været ansvarlig for kommunernes aftaler på området.

Læs blogindlæg  fra Michael Graating på Den Offentlige her

Det specialiserede område er fortsat under forandring, og LOS’ bestyrelse ser ansættelsen af Michael Graatang som en styrkelse af LOS’ dialog med landets 98 kommuner om hvordan de private sociale tilbud og kommunerne bedst samarbejder om at løse opgaverne omkring de mest udsatte børn, unge og voksne.


Der vil blive lejlighed for medlemmer og samarbejdspartnere til at sige velkommen til Michael Graatang på den tidligere annoncerede afskedsreception for LOS’ nuværende direktør, den 28. april kl. 14.30 - 17.00 på Republikken, Vesterbrogade 26, 1620 København V.

LOS’ bestyrelse ser frem til samarbejdet, og jeg vil på bestyrelsens vegne byde Michael Graatang velkommen i LOS.

Emneord: LOS, De Private Sociale Tilbud, Ny direktør, Michael Graatang
LOS på DenOffentlige.dk LOS - Landsorganisationen for sociale tilbud har som mission at arbejde for at styrke medlemmernes driftsvilkår og muligheder for at gøre en positiv forskel for udsatte børn, unge og voksne i Dan...
Aktivitet: Artikler: 66 | Events: 3 | Kompetenceområder: 3

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også