Tidligere kommunaldirektør Claus Damgaard til COK

Tidligere kommunaldirektør i Struer, Claus Damgaard, har overtaget stillingen som afdelingschef hos COK i Aarhus efter Pernille Thorup, der fratræder e!er fem år i stillingen.

I sin nye stilling får han det ledelsesmæssige ansvar på landsplan på fem af COK's forretningsområder: Ledelse, politikerområdet, innovations-, proces- og projektledelse, økonomi og styring samt teknik og miljø.

COK er redaktør for eget indhold

COK er redaktør for eget indhold på DenOffentlige, og udgiver artikler, debatindlæg, synspunker, pressemeddelelser og cases om offentlig ledelse og kompetenceudvikling. 

Læs mere om COK her. 

Læs mere om at blive redaktør her.

Claus Damgaard er en gammel kending af huset - som både underviser, censor, oplægsholder og som aftager af COK's mange aktiviteter i sin karriere som kommunal topchef.

Claus Damgaard er 62 år, oprindelig læreruddannet og har en Master of Public Management fra Syddansk Universitet 2006. Allerede inden sin eksamen fra Holbæk Seminarium i 1979 arbejdede han som friskolelærer. I 1980 blev han beskæ!igelseskonsulent i et fællesskab bestående af Holbæk, Jernløse, Stenlille, Svinninge og Tølløse Kommuner. Tre år senere rykkede han til en tilsvarende stilling i Jægerspris Kommune. I 1986 blev han leder af kulturafdelingen i magistratens 4. afdeling i Odense Kommune, og herfra kom han 1992 til Aulum-Haderup Kommune som chef for skole- og socialforvaltningen.

I 1997 vendte Claus Damgaard tilbage til Fyn som kommunaldirektør i Langeskov Kommune. Og da Langeskov i 2007 indgik i dannelsen af den nye Kerteminde Kommune blev han direktør med blandt andet ansvar for børn- og skoleforvaltning, udvikling og borgerservice i den nye kommune. Herfra kom han i april 2008 til Struer som kommunaldirektør og varetog denne stilling frem til det seneste årsski!e.

Claus Damgaard tiltrådte 1. maj som afdelingschef i COK.

Kilde: Danskekommuner.dk

Emneord: COK, Claus Damgaard, Pernille Thorup, Kommunaldirektører
COK på DenOffentlige.dk COK er en aktiv del af den kommunale velfærdsudvikling. COK er kommunernes kompetencecenter i forening, og vores vigtigste opgave er at understøtte kommunernes drift og udvikling gennem kompete...
Aktivitet: Artikler: 136 | Events: 5 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også