10 mio. mobilbilletter købt

02/11/11 9:08

Nick Allentoft

Siden den første sms-billet tonede frem på mobilskærmen i 2009, er salget af mobilbilletter steget næsten dag for dag. I sidste uge passerede mobilbilletten en milepæl med 10 millioner solgte billetter.

Kunderne i bus, tog og metro har i den grad taget mobilbilletter til sig. Som trafikselskaberne håbede, har billetten bidraget til at gøre livet lettere for de travle kunder på farten.

»Vi samarbejder på tværs af trafikselskaberne med det formål at gøre hverdagen lettere for vores passagerer. Her har mobilbilletten vist sig at være en af de mest populære nyskabelser inden for de sidste mange år i den kollektive trafik, og selv om vi havde håbet på succes, var der vist ingen af os, der havde regnet med, at vi her under to år efter lanceringen af mobilbilletten ville nå 10 mio. solgte billetter,« siger Rebekka Nymark, udviklingschef i Metroselskabet.

Da mobilbilletten blev introduceret var det kun muligt at købe en kontantbillet, men siden er der blevet produktudviklet heftigt for at kunne følge med efterspørgslen fra kunderne.

»Efter ønske fra kunderne har vi udviklet intenst på produktet, så vi også har givet kunderne muligheden for at få rabat med mobiltelefonen - nemlig mobilklippekortet, som også hurtigt er blevet populært. Og hvis vi kigger lidt i krystalkuglen, så tror vi på, at flere og flere vil gå over til at købe billetter via mobiltelefonen eller hjemmesiden. Det stiller krav til os om hele tiden at arbejde hårdt på at udvikle og forfine de produkter, som kunderne efterspørger, « siger Niklas Marschall, salgsdirektør i DSB S-tog.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.