7 nordjyske kommuner bag fælles selvbetjeningskampagne

11/10/2011 09:40

Nick Allentoft

Hele oktober måned kører den fælles nordjyske kampagne "Døgnet rundt" og Brønderslev Kommune er en del af swelvbetjeningskampagnen sammen med Jammerbugt, Hjørring, Aalborg, Mariagerfjord, Frederikshavn og Vesthimmerland kommune.

De syv nordjyske kommuner er gået sammen om en kampagne, der skal få flere borgere til at få øjnene op for, at det er smart at klare en række opgaver hjemme ved computeren.

I den kommende tid vil en række nordjyske ansigter smile til borgerne fra plakater på busser, på biblioteket og i borgerservice. Ved hvert ansigt står et skævt tidspunkt på døgnet, og det er netop pointen med kampagnen. På en iøjnefaldende måde gør kommunen opmærksom på, at der er en lang række muligheder for selvbetjening på kommunens hjemmeside, som man helt selv bestemmer, hvornår på døgnet man vil benytte.

Under sloganet ’Døgnet Rundt’ gør kommunerne opmærksom på en række af de selvbetjeningsmuligheder, der er på hjemmesiden, og som man kan benytte alle døgnets 24 timer.

Det er Jammerbugt, Hjørring, Aalborg, Brønderslev, Mariagerfjord, Frederikshavn og Vesthimmerland kommuner der står bag kampagnen, der skal få endnu flere borgere til at benytte selvbetjening på kommunens hjemmeside. Udover plakater på busser og centrale steder består kampagnen af bannere på kommunens hjemmeside, annoncer og en film, der bliver vist i TV2 Nords reklameblok.

Mest Læste

Annonce