Anders-Peter Østergaard ny direktør i Hillerød

28/10/2010 16:21

Nick Allentoft

Lolland Kommune må vinke farvel til sin Børne- og ungedirektør, når Anders-Peter Østergaard den 1. december tiltræder stillingen som direktør for Børn, Skoler og Familier i Hillerød.

Et enigt byråd valgte i aftes at ansætte Anders-Peter Østergaard som ny direktør for Børn, Skoler og Familier.

Anders-Peter Østergaard er 42 år og cand. mag i samfundsfag med psykologi som sidefag. Han er i dag Børne- og ungedirektør i Lolland Kommune, og har tidligere blandt andet været centerchef for økonomi- og analysecentret og før det sekretariatschef i social- og sundhedsforvaltningen i Høje Taastrup Kommune. I Lolland Kommune har han blandt andet arbejdet med implementering og tilpasning af børne- og ungepolitikken, effektiviseringer, inklusion i folkeskolen, kompetenceudvikling og mange andre emner, som Hillerød Kommune også arbejder indgående med. Han sidder desuden i Børne- og Kulturchefforeningens hovedbestyrelse.

”Med Anders-Peter Østergaard får vi en person, der kan være med til at sætte klare mål og komme i hus med dem. Det har han tydeligt vist i Lolland Kommune, hvor han har stået i spidsen for store forandringer. Det er et meget engageret menneske, vi får i spidsen for kommunens største område med over 2000 ansatte. Anders-Peter Østergaard kommer til at stå i spidsen for arbejdet med budgetaftalens mål på skoleområdet om at skabe flere undervisningstimer til vores elever, at overveje hele specialundervisningen og han får det overordnede ansvar for drift og udvikling af hele børne- og familieområdet. Vi har ansat en meget helhedsorienteret leder med et stærkt blik for det fælles ansvar for de fælles børn og unge, og jeg glæder mig meget til at byde Anders-Peter Østergaard velkommen,” siger borgmester Kirsten Jensen.

Anders-Peter Østergaard tiltræder den 1. december.

Stillingen som direktør for Børn, Skoler og Familier blev ledig, da den hidtidige direktør Erik Nygreen blev kommunaldirektør. Erik Nygreen er, udover at være kommunaldirektør, stadig direktør for kulturområdet
 

Mest Læste

Annonce