Fup eller fakta på det rummelige arbejdsmarked

Velfærd

11/10/12 11:49

Nick Allentoft

Ny blogger sætter spot på det rummelige arbejdsmarked og udfordrer debatten. Kommunikationschef David Graff fra Center for Aktiv Beskæftigelsesindsats (CABI) vil fremover svinge spyddet, når den offentlige debat peger i forskellige retninger på samme udfordring.

- Regeringen har med sin reformiver sat gang i jagten på modeller, som kan få flere ledige med problemer som misbrug, sprogvanskeligheder, psykiske lidelser og andet med på arbejdsmarkedet. Det er en utrolig vigtig mission, som vi i CABI støtter op omkring, fortæller David Graff, der ser blogformatet som en god metode til at bringe mere saglighed ind i debatten.

- Den enorme fokus på det rummelige arbejdsmarked, socialøkonomi, fleksjobs og så videre har sat gang i jobcentre, virksomheder, interesseorganisationer og mange flere. Det fyger med meninger, forslag og nyheder om det rummelige arbejdsmarked, men ofte går fakta eller almindelig dybde tabt i de fine overskrifter. Med bloggen vil jeg stille skarpt på nogle af de mange udmeldinger – hvoraf en del er paradoksale, fortæller David Grafff.

Læs David Graff's blog her

Den nye blogger er kommunikationschef i CABI, hvorfra han dels følger nyhedsstrømmen tæt og dels har sin daglige gang blandt eksperter, jobcenter, politikere og øvrige aktører på arbejdsmarkedet, der alle har fokus på beskæftigelsesområdet. , og CABI’s kommunikationschef David Graff.

Fra redaktionen vil vi opfordre til at du hjælper med at bloggen kommer godt i gang. Giv derfor din mening til kende, og fortæl også gerne selv om din oplevelse af fup eller fakta på det rummelige arbejdsmarked!

/NA/

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.