Fup eller fakta på det rummelige arbejdsmarked

Velfærd

11/10/2012 13:49

Nick Allentoft

Ny blogger sætter spot på det rummelige arbejdsmarked og udfordrer debatten. Kommunikationschef David Graff fra Center for Aktiv Beskæftigelsesindsats (CABI) vil fremover svinge spyddet, når den offentlige debat peger i forskellige retninger på samme udfordring.

- Regeringen har med sin reformiver sat gang i jagten på modeller, som kan få flere ledige med problemer som misbrug, sprogvanskeligheder, psykiske lidelser og andet med på arbejdsmarkedet. Det er en utrolig vigtig mission, som vi i CABI støtter op omkring, fortæller David Graff, der ser blogformatet som en god metode til at bringe mere saglighed ind i debatten.

- Den enorme fokus på det rummelige arbejdsmarked, socialøkonomi, fleksjobs og så videre har sat gang i jobcentre, virksomheder, interesseorganisationer og mange flere. Det fyger med meninger, forslag og nyheder om det rummelige arbejdsmarked, men ofte går fakta eller almindelig dybde tabt i de fine overskrifter. Med bloggen vil jeg stille skarpt på nogle af de mange udmeldinger – hvoraf en del er paradoksale, fortæller David Grafff.

Læs David Graff's blog her

Den nye blogger er kommunikationschef i CABI, hvorfra han dels følger nyhedsstrømmen tæt og dels har sin daglige gang blandt eksperter, jobcenter, politikere og øvrige aktører på arbejdsmarkedet, der alle har fokus på beskæftigelsesområdet. , og CABI’s kommunikationschef David Graff.

Fra redaktionen vil vi opfordre til at du hjælper med at bloggen kommer godt i gang. Giv derfor din mening til kende, og fortæl også gerne selv om din oplevelse af fup eller fakta på det rummelige arbejdsmarked!

/NA/

Mest Læste

Annonce