Bodil Thomsen ny formand for Borgerservice Danmark

01/02/2011 11:53

Nick Allentoft

Foreningen Borgservice Danmark har fået ny formand efter Carsten Egevang Nielsen er gået af. Han ser frem mod pension den 1. april, hvor han siger farvel som borgerservicechef i Næstved Kommune. Næstformand siden september 2009, Bodil Thomsen, overtager formandsposten, og ser frem til de nye udfordringer.


"Borgerservice er virkelig kommet i fokus det sidste år. Foreningen Borgerservice Danmark vil søge at spille en central og konstruktiv rolle i udviklingen af fremtidens borgerservice," siger Bodil Thomsen, der til daglig er borgerservice & IT chef i Sorø Kommune.


Det er særligt digitaliseringen af mange borgerserviceopgaver, der optager Bodil Thomsen. Gennem en årrække har hun varetaget formandsposten for foreningens digitaliseringsudvalg.


Med KL og Regeringens aftale sidste år om "Udbetaling Danmark", og kommunernes fokus på effektivisering gennem digitalisering ser Bodil Thomsen store udfordringer forude.


"Der er store forandringer på vej, og her skal vi finde den rette balance mellem omstilling og hensynet til de borgere, der skal have hjælp og vejledning. Her er jeg sikker på, at Borgerservice Danmark som forening og netværk kan synliggøre de gode eksempler og sikre værdifuld erfaringsudveksling," siger Bodil Thomsen.


Læs mere om foreningen her.
 

Mest Læste

Annonce