Borgerne spørges om dialogmøder

13/1/12 10:22

Nick Allentoft

De har været rundt i alle hjørner af Svendborg Kommune. Og er blevet fyldt med inspiration og mange input til arbejdet i Nærdemokratiudvalget.

Politikerne i Nærdemokratiudvalget kan se tilbage på næsten to år fyldt med møder med aktive og engagerede svendborgensere fra Tåsinge til Thurø og fra Vester Skerninge til Vejstrup.

- Det har været en meget positiv oplevelse at være så tæt på borgerne, som har vi har været via de mange dialogmøder. Det er for mig et tegn på, at demokratiet lever, og folk er interesserede i deres nærområder og den udvikling, der skal ske, hvor de bor, siger Arne Ebsen, T, der er formand Nærdemokratiudvalget i Svendborg Kommune.

Men dialogen med borgerne skal gerne udvikles i fremtiden. Derfor har politikerne i Nærdemokratiudvalget besluttet at høre borgerne om deres erfaringer og oplevelser af dialogen med politikerne.

- Det skal ske via en spørgeskemaundersøgelse, som vi starter i slutningen af januar. Spørgeskemaet kan findes via Svendborg Kommunes hjemmeside – www.svendborg.dk. Og det er mit håb, at mange borgere vil deltage. Det tager ikke mere end fem minutter at udfylde spørgeskemaet, fortæller Arne Ebsen.

Resultatet af spørgeskemaundersøgelsen vil sammen med en række fokusgruppeinterview og de erfaringer som politikerne har gjort efter de to første omgange af dialogområder danne grundlag for, hvordan og i hvilken form fremtidens dialog med borgerne i Svendborg Kommune skal foregå.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.