Borgerne spørges om dialogmøder

13/01/2012 11:22

Nick Allentoft

De har været rundt i alle hjørner af Svendborg Kommune. Og er blevet fyldt med inspiration og mange input til arbejdet i Nærdemokratiudvalget.

Politikerne i Nærdemokratiudvalget kan se tilbage på næsten to år fyldt med møder med aktive og engagerede svendborgensere fra Tåsinge til Thurø og fra Vester Skerninge til Vejstrup.

- Det har været en meget positiv oplevelse at være så tæt på borgerne, som har vi har været via de mange dialogmøder. Det er for mig et tegn på, at demokratiet lever, og folk er interesserede i deres nærområder og den udvikling, der skal ske, hvor de bor, siger Arne Ebsen, T, der er formand Nærdemokratiudvalget i Svendborg Kommune.

Men dialogen med borgerne skal gerne udvikles i fremtiden. Derfor har politikerne i Nærdemokratiudvalget besluttet at høre borgerne om deres erfaringer og oplevelser af dialogen med politikerne.

- Det skal ske via en spørgeskemaundersøgelse, som vi starter i slutningen af januar. Spørgeskemaet kan findes via Svendborg Kommunes hjemmeside – www.svendborg.dk. Og det er mit håb, at mange borgere vil deltage. Det tager ikke mere end fem minutter at udfylde spørgeskemaet, fortæller Arne Ebsen.

Resultatet af spørgeskemaundersøgelsen vil sammen med en række fokusgruppeinterview og de erfaringer som politikerne har gjort efter de to første omgange af dialogområder danne grundlag for, hvordan og i hvilken form fremtidens dialog med borgerne i Svendborg Kommune skal foregå.

Mest Læste

Annonce