Britisk politiker død på musikfestival

27/6/11 8:10

Nick Allentoft

En konservativ britisk politiker blev søndag fundet død under musikfestivalen i Glastonbury.

Den konservative britiske regionalpolitiker Christopher Shale er fundet død på et toilet under en musikfestival i Somerset i det sydvestlige England.
55-årige Shale fremsatte søndag kritiske kommentarer om sit eget parti i avisen Mail on Sunday.
Han konstaterede blandt andet, at der i øjeblikket ikke er nogen grund til at melde sig ind hos de konservative.
Søndag morgen blev han så fundet død på et transportabelt toilet i festivalens VIP-område, og ifølge chefen for musikfestivalen i Glastonbury er der tale om et selvmord.
- Det var tilsyneladende et selvmord. Det er meget sørgeligt, konstaterer festivalchefen.
Flere britiske medier hævder imidlertid, at Christopher Shale fik et hjerteanfald.
Politiet efterforsker sagen og har afspærret området, hvor politikeren blev fundet død.
Trods Shales kritik af partiet er den britiske premierminister, David Cameron, og hans kone Samantha "knuste" over nyheden om Shales død.
- Han var en god ven og har været en enorm støtte i de seneste 10 år, siger Cameron i en udtalelse.
- Han gav et stort bidrag til det konservative parti både lokalt og nationalt, tilføjer premierministeren.
Festivalen i Glastonbury tiltrækker hvert år omkring 170.000 gæster. De har i år ladet sig underholde af blandt andre U2, Coldplay og Beyonce, der lukker festivalen sent søndag.
/ritzau/AFP
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.