Christian Roslev fra DSB får nyt job

02/12/11 12:28

Nick Allentoft

DSBs gamle direktør skal begynde at arbejde igen. Denne gang som seniorkonsulent hos Cowi.

DSB-direktøren Christian Roslev, der forlod sit job 24. oktober af "af helbredsmæssige årsager", er nu frisk nok til at starte på et nyt job.
1. februar begynder han som seniorkonsulent hos rådgivningsvirksomheden Cowi. Det skriver nordjyske.dk.
Christian Roslev skal rådgive om offentlig ledelse.
Det er ikke første gang, den tidligere DSB-direktør stifter bekendtskab med Cowi. Faktisk arbejdede han der også i 2000.
Christian Roslev kom til DSB i sommer fra en stilling som administrerende direktør i Nordjyllands Trafikselskab, hvor han skiftede busser ud med tog.
Og valget faldt på Roslev skyldtes blandt andet hans erfaringer indenfor netop transport.
Det var meningen, at Roslev skulle køre DSB videre efter en turbulent tid med blandt andet en fyring af den tidligere DSB-direktør Søren Eriksen, der blev fyret på grund af store økonomiske problemer i datterselskabet DSBFirst.
Men turen med DSB blev kort. Roslev satte sig i direktørstolen 1. august - men måtte snart smide håndklædet i ringen og trække sig som direktør på grund af helbredet.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.