Græsdal får 1,7 mio. kr. i gyldent håndtryk

07/2/12 11:13

Nick Allentoft

Henrik Græsdal forlader Haderslev Kommune med ca. 18 måneders løn i hånden. Det svarer ifølge kommunens oprindelige jobopslag til over 1,7 millioner kroner plus pension mv, skriver BT.

- Det er en dyr og meget ubehagelig situation. Jeg er også trist til mode - ikke bare fordi det er dyrt - men også fordi sådan et brud aldrig er rart, fortæller borgmester borgmester i Haderslev, Jens Christian Gjesing.

Den store udgift i forbindelse Græsdals afsked skyldes, at man har indgået en standardkontrakt, og den skal man nu overholde - på trods af blot få måneders ansættelse.

- Når vi skal have en topleder ansat, siger kontrakten altid, at han skal have 12 måneders løn plus en form for opsigelse. Det normale er også 12 måneders opsigelse, men som regel kan man få den ned på seks. Og det er så lykkedes for os, fortæller Jens Christian Gjesing.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.