Gry Ellerbæk Ørndrup ny IT-direktør for udvikling

07/02/2011 11:50

Nick Allentoft

Region Syddanmark styrker sit IT-område og har i dag ansat Gry Ellerbæk Ørndrup, der får ansvaret for al udvikling i IT. Sammen med direktør Jan Topp Rasmussen, får hun ansvaret for at levere IT til alle Region Syddanmarks 25.000 medarbejdere.

- Vi har valgt netop Gry, fordi vi er sikre på, at hun og Jan kan agere i den store forandringsproces, der finder sted lige nu. De har det, der skal til for at institutionerne, sygehusene og medarbejderne i IT føler, at det kan lykkes. Samtidig har det været vigtigt for os at finde et godt makkerpar, der komplementerer hinanden og som samtidig kan fremstå som et stærkt team, siger regionsdirektør Mikkel Hemmingsen, som de to IT-direktører refererer til.

Ny IT-organisation
Ansættelserne sker i forbindelse med en større omorganisering af IT-staben. Fra tidligere at have været en stab bestående af fem afdelinger, bliver afdelingen nu fremover organiseret i to overordnede områder, IT-udvikling og IT-service, der hver ledes af en direktør. Det gøres for at skabe bedre stabilitet og effektivitet i driften, bedre samarbejde mellem IT lokalt og centralt, skabe en bedre økonomistyring samt for at sikre en sammenhængende opgave- og leverancestyring.

46-årige Gry Ellerbæk Ørndrup har tidligere haft lignende stillinger ved CSC Scandihealth A/S og TDC. Hun har mere end 20 års ledelseserfaring og har udelukkende arbejdet med IT.

IT understøtter forretningen
- Jeg synes, det er rigtigt spændende at arbejde med IT projekter, der understøtter forretningen. Regionerne står overfor en række udfordringer nu og de kommende år, der kræver effektiviseringer og besparelser, og her er IT en væsentligt parameter. IT kan blandt andet være med til at skabe bedre arbejdsgange for medarbejderne og sikre bedre, nemmere og mere tilgængelig dokumentation

- Jeg glæder mig til at komme i gang og sætte mig dybere ind i området, og få etableret et godt samarbejde med de parter, der er en del af, at IT bliver udviklet, implementeret og drevet med succes, siger Gry Ellerbæk Ørndrup.

Gry bor i Tranbjerg ved Århus sammen med sin mand og deres to drenge på 18 og 16 år. I fritiden dyrker hun ski, løb, dans og ror kajak.

CV - Gry Ellerbæk Ørndrup
2008-2010: Program Manager og CTO i CSC Scandihealth A/S

1999-2008: TDC som IT Udviklingsdirektør og vice president

1995-1999: IT Sektionschef og IT afdelingschef

1988-1995: Udviklingsingeniør, projektleder og senere kvalitetschef i Jydsk Telefon

Uddannet svagstrømsingeniør med datamatik som speciale

Bosat i Tranbjerg ved Århus
Gift og har to børn
46 år
 

Mest Læste

Annonce