Gry Ellerbæk Ørndrup ny IT-direktør for udvikling

07/2/11 10:50

Nick Allentoft

Region Syddanmark styrker sit IT-område og har i dag ansat Gry Ellerbæk Ørndrup, der får ansvaret for al udvikling i IT. Sammen med direktør Jan Topp Rasmussen, får hun ansvaret for at levere IT til alle Region Syddanmarks 25.000 medarbejdere.

- Vi har valgt netop Gry, fordi vi er sikre på, at hun og Jan kan agere i den store forandringsproces, der finder sted lige nu. De har det, der skal til for at institutionerne, sygehusene og medarbejderne i IT føler, at det kan lykkes. Samtidig har det været vigtigt for os at finde et godt makkerpar, der komplementerer hinanden og som samtidig kan fremstå som et stærkt team, siger regionsdirektør Mikkel Hemmingsen, som de to IT-direktører refererer til.

Ny IT-organisation
Ansættelserne sker i forbindelse med en større omorganisering af IT-staben. Fra tidligere at have været en stab bestående af fem afdelinger, bliver afdelingen nu fremover organiseret i to overordnede områder, IT-udvikling og IT-service, der hver ledes af en direktør. Det gøres for at skabe bedre stabilitet og effektivitet i driften, bedre samarbejde mellem IT lokalt og centralt, skabe en bedre økonomistyring samt for at sikre en sammenhængende opgave- og leverancestyring.

46-årige Gry Ellerbæk Ørndrup har tidligere haft lignende stillinger ved CSC Scandihealth A/S og TDC. Hun har mere end 20 års ledelseserfaring og har udelukkende arbejdet med IT.

IT understøtter forretningen
- Jeg synes, det er rigtigt spændende at arbejde med IT projekter, der understøtter forretningen. Regionerne står overfor en række udfordringer nu og de kommende år, der kræver effektiviseringer og besparelser, og her er IT en væsentligt parameter. IT kan blandt andet være med til at skabe bedre arbejdsgange for medarbejderne og sikre bedre, nemmere og mere tilgængelig dokumentation

- Jeg glæder mig til at komme i gang og sætte mig dybere ind i området, og få etableret et godt samarbejde med de parter, der er en del af, at IT bliver udviklet, implementeret og drevet med succes, siger Gry Ellerbæk Ørndrup.

Gry bor i Tranbjerg ved Århus sammen med sin mand og deres to drenge på 18 og 16 år. I fritiden dyrker hun ski, løb, dans og ror kajak.

CV - Gry Ellerbæk Ørndrup
2008-2010: Program Manager og CTO i CSC Scandihealth A/S

1999-2008: TDC som IT Udviklingsdirektør og vice president

1995-1999: IT Sektionschef og IT afdelingschef

1988-1995: Udviklingsingeniør, projektleder og senere kvalitetschef i Jydsk Telefon

Uddannet svagstrømsingeniør med datamatik som speciale

Bosat i Tranbjerg ved Århus
Gift og har to børn
46 år
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.