Helle Sjelle afløser Helge Adam Møller

29/3/11 8:04

Nick Allentoft

Helle Sjelle afløser Helge Adam Møller som folketingskandidat i Næstved. Brian Mikkelsen bliver konkurrent.

Den 40-årige folketingspolitiker Helle Sjelle forlader København for at blive ny konservativ folketingskandidat i Næstved-kredsen, skriver Sjællandske.
En enig kredsbestyrelse indstiller Helle Sjelle til at afløse Helge Adam Møller, der på grund af dårligt helbred stopper i Folketinget ved næste valg.
Helle Sjelle har siden 2001 været medlem af Folketinget, valgt i København. Her skulle hun blandt andre kæmpe med kulturminister Per Stig Møller om stemmerne.
I Sjællands storkreds er det økonomiminister Brian Mikkelsen, der bliver Helle Sjelles konkurrent blandt de konservative vælgere, skriver avisen.
- Jeg glæder mig over, at Helle Sjelle bliver kandidat på Sjælland. Jeg er sikker på, at hun bliver valgt, siger den konservative partiformand og vicestatsminister, Lars Barfoed.
De konservative i Næstved holder ekstraordinær generalforsamling den 14. april, hvor Helle Sjelle ventes enstemmigt valgt til ny folketingskandidat.
68-årige Helge Adam Møller fortalte i sidste uge, at han de seneste måneder har haft nogle helbredsproblemer, og derfor ønsker han ikke at genopstille. Han har været medlem af Folketinget i knap 28 år.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.