Hvem er Bedst på Nettet 2011?

01/12/11 10:15

Nick Allentoft

Roskilde Kommune, Naturstyrelsen, Region Hovedstaden, Professionshøjskolen Metropol og Forbrug.dk vandt ved årets Bedst på Nettet prisuddeling.

Bedst på Nettet vurderer de offentlige digitale løsningers effekt og nytteværdi for borgere og virksomheder. Det handler om, at brugerne skal opleve en øget kvalitet og fleksibilitet i mødet med det offentlige – og i sidste ende få en lettere hverdag. Samtidig skal det offentlige udnytte sine ressourcer så effektivt som muligt ved hjælp af digitalisering.

”Deltagerne i Bedst på Nettet har i mange år arbejdet for at udvikle og forbedre de offentlige hjemmesider og selvbetjeningsløsninger. Med den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi har vi nu en helt klar ramme for, hvad målene for digitaliseringen er: Område for område skal den offentlige service gøres digital frem mod 2015, hvor langt det meste kommunikation mellem borgere og myndigheder kommer til at foregå digitalt.
Ude omkring i landet er der offentlige institutioner, der gør et særligt godt stykke arbejde med at forbedre og effektivisere den offentlige digitale service. Det er dem, Digitaliseringsstyrelsen sætter fokus på med Bedst på Nettet, så andre kan lade sig inspirere af deres arbejde og udnytte de gode erfaringer.” udtaler direktør i Digitaliseringsstyrelsen Charlotte Münter.
Dommerpanelets begrundelse for valg af vindere

Vinderne er fundet blandt i alt 26 nominerede offentlige institutioner i fem deltagerkategorier. Dommerpanelets begrundelser for valg af vinderne fremgår af det vedhæftede notat.
Dommerpanelet for Bedst på Nettet 2011 består af:

Lene Hartig Danielsen, Chef for Borgerservice, Aarhus Kommune (formand)
Niels Mortensen, Projektdirektør, Region Syddanmark
Christian Bason, Innovationschef, MindLab
Tim Frank Andersen, Direktør, In2media
Anette Høyrup, Senior Legal Adviser, Forbrugerrådet

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.