Jakob Axel Nielsen bliver hospitalschef

16/09/2010 14:33

Nick Allentoft

Tidligere sundhedsminister Jakob Axel Nielsen bekræfter, at han skal være ny direktør for Aleris Privathospitaler. Han forlader Folketinget 1. november.

Den tidligere konservative sundhedsminister Jakob Axel Nielsen forlader Folketinget 1. november for at blive ny direktør for Aleris Privathospitaler.
Det bekræfter han over for Ritzau.
På den måde er den tidligere ministers fremtid afklaret, efter at han for en måned siden bebudede, at han ville forlade Folketinget.

  - Jeg har fået en del tilbud på det seneste. Jeg har været i spil til jobbet i lang tid, og vi har haft mange møder. Så skrev jeg kontrakt i går, siger Jakob Axel Nielsen, der fortæller, at han ikke havde tilbuddet på hånden, da han offentliggjorde sin beslutning om at forlade Folketinget i midten af august.

  - Jeg kan være med til at bidrage til, at Aleris kommer til at udgøre et nyttigt supplement til det offentlige sundhedsvæsen på mange punkter. Jeg har et godt netværk i sundhedsvæsnet, siger Jakob Axel Nielsen, der fik frataget sin sundhedsministerpost i forbindelse med regeringsrokaden i februar.
Ved den lejlighed udtrykte han en stærk utilfredshed med, at han ikke fik lov til at fortsætte som minister

"Jeg er skuffet, og jeg er overrasket. Og jeg synes, det er uretfærdigt, selvom jeg godt ved, at retfærdighed findes ikke i det her", sagde han ved den lejlighed.
Jakob Axel Nielsen afviser dog, at han forlader Folketinget med en bitter smag i munden.
   - Jeg har besluttet for lang tid siden, at jeg vil forlade Folketinget og tilbage til det private erhvervsliv, konstaterer han blot.
Med sit nye job kommer Jakob Axel Nielsen til at stå i spidsen for fem landsdækkende privathospitaler, der også beskæftiger sig med ældrepleje samt børne- og ungdomspsykiatri.
/ritzau/

Mest Læste

Annonce