Jakob Jensen bliver direktør for ny styrelse i Beskæftigelsesministeriet

18/01/2012 11:23

Nick Allentoft

Beskæftigelsesministeriet etablerer en ny styrelse ved navn Styrelsen for fastholdelse og rekruttering. Det sker som følge af ressortomlægninger ved regeringsdannelsen den 3. oktober 2011, der har ændret ministeriets samlede opgaveportefølje. Regeringens ansættelsesudvalg har i dag besluttet at udnævne Cand. Scient. Pol. Jakob Jensen til direktør for den nye styrelse.

Jakob Jensen er i dag afdelingschef i Ligestillings- og Kirkeministeriet, og har tidligere været ministersekretær, kontorchef og attaché i den danske EU repræsentation i Bruxelles for Social- og Integrationsministeriet.

Styrelsen for fastholdelse og rekruttering skal være med til at øge arbejdsudbuddet. Det skal dels ske ved at fastholde borgere med risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet, dels gennem international rekruttering.

Styrelsens hovedopgave bliver at udvikle og styrke beskæftigelsesindsatsen for mennesker, som har behov for en helhedsorienteret indsats for at kunne blive på arbejdsmarkedet. Styrelsen for fastholdelse og rekruttering skal også tage sig af opgaven med at rekruttere arbejdskraft fra udlandet og integrere udenlandsk arbejdskraft på det danske arbejdsmarked. Den nye styrelse får derfor ansvaret for de regionale enheder Work in Denmark og International Citizenship-Centrene.

/Beskæftigelsesministeriet/
 

Mest Læste

Annonce