Jens Otto Dalhøj (Nordfyn) fra V til LA

26/10/10 11:23

Nick Allentoft

Jens Otto Dalhøj, som har siddet i kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune for Venstre siden januar 2010, har besluttet at forlade sit gamle parti og i stedet melde sig ind i Liberal Alliance. Han begrunder blandt andet sit partiskift med Liberal Alliances fokus på personlig frihed.

”Jeg har været medlem af Venstre i over 20 år, så det er selvfølgelig ikke en let beslutning. Men jeg synes, at Venstre har bevæget sig for langt væk fra den liberale grundtanke om frihed – både den personlige frihed og frihed i et større perspektiv. Særligt mener jeg, at det halter gevaldigt med at give ledere og medarbejdere på de danske arbejdspladser frihed til at løse opgaverne i lokalt regi. Hos Liberal Alliance kan jeg langt bedre bekæmpe systemtænkning og utidig indblanding fra det offentlige,” siger Jens Otto Dalhøj.

Han henviser specifikt til den aktuelle sag i Nordfyns Kommune om lukning af alle skoler med mindre end 140 elever.

Hos Liberal Alliance bliver det nye medlem modtaget med åbne arme:

”Jeg er rigtig glad for, at Jens Otto Dalhøj har meldt sig ind hos os i Liberal Alliance. Han er en dygtig politiker og et sympatisk menneske, som altid har kæmpet for den liberale sag. Liberal Alliance får mange nye medlemmer for tiden, og de kommer især fra Venstre og De Konservative. Jeg tror, det skyldes Liberal Alliances insisteren på borgerlig politik: Lavere skat, højere vækst og mere personlig frihed," siger Jeppe Plesner, som er næstformand for Liberal Alliance i Fyns Storkreds og medlem af partiets hovedbestyrelse.

Kilde: Pressemeddelelse fra Liberal Alliance.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.