Joachim B. stiller op for Liberal Alliance

23/09/2010 09:52

Nick Allentoft

Joachim B. Olsen - kendt som kuglestøder og vinder af Vild med dans - går ind i politik. Han bliver spidskandidat for Liberal Alliance i Nordjyllands Storkreds.

Kuglestøderen og Vild med dans-vinderen Joachim B. Olsen er ny spidskandidat for Liberal Alliance i Nordjyllands Storkreds. Det skriver Fyens Stiftstidende.
Han er en af ni spidskandidater, som partiet offentliggør navnene på til et pressemøde kl. 13 torsdag.
   - Jeg har overvejet grundigt, om jeg ville gå ind i politik, siger Joachim B. Olsen til Fyens Stiftstidende.
   - Det letteste ville jo være at lade være. Jeg har et godt liv med venner og familie - jeg har to dejlige børn - og jeg tjener gode penge på at holde foredrag og træne andre. Men når man har en passion, så må man se frygten i øjnene ... hvis der er noget, man virkelig vil, så må man kæmpe for det, siger han.

Joachim B. Olsen, der har Arnold Schwarzenegger som politisk forbillede, forstår udmærket, hvis der er en hvis skepsis over for hans pludselige indtræden i politik.
   - Men jeg er også borger i det her land og har en vision om, hvordan vi bevarer velfærdssamfundet. Og jeg har lige så meget lov til at stille op til Folketinget som alle andre, siger han.
Partistifter Anders Samuelsen understreger, at Joachim B. Olsen ikke er valgt for sin deltagelse i Vild med dans.

  - Joachim har det rigtige menneskesyn, og han har den ydmyghed og udholdenhed, der skal til, når man går i ind i et projekt, der skal reformere Danmark, siger Samuelsen.
Ole Birk Olesen, redaktør og stifter af den borgerlige netavis 180 Grader, er blandt de andre spidskandidater for Liberal Alliance. Han stiller op i Østjyllands Storkreds.
Af andre prominente kandidater kan nævnes Anne Sophia Hermansen, der er pressechef i Alm. Brand, og som jævnligt deltager i DR2-programmet Smagsdommerne, samt tidligere chefredaktør på Jyske Vestkysten og direktør i DR, Mette Bock. Sidstnævnte er desuden søster til partiformand Anders Samuelsen.
/ritzau/

Mest Læste

Annonce