Karsten Dybvad ny adm.dir. i DI

29/09/2010 00:46

Nick Allentoft

Departementschef i Statsministeriet Karsten Dybvad bliver ny adm. direktør i DI. Han afløser adm. direktør Hans Skov Christensen, der har bestridt posten siden dannelsen af Dansk Industri i 1992. Hans Skov Christensen meddelte medio juni, at han ønsker at fratræde sin stilling.

Karsten Dybvad tiltræder jobbet den 1. december, og indtil da vil Hans Skov Christensen fortsat varetage posten som adm. direktør i DI.

- DI’s nye adm. direktør har stor indsigt i både arbejdsmarkedsforhold og de aktuelle problemer i dansk økonomi og de udfordringer, erhvervsliv står over for. Han har de kompetencer, der skal til for at lede DI ind i det nye årti og føre an i kampen for vækst og bedre rammevilkår for erhvervslivet, siger DI’s formand, adm. direktør Jesper Møller.

Det var daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen, der i 2005 hentede Karsten Dybvad til Statsministeriet fra Finansministeriet, hvor han havde været departementschef siden 2001.

Karsten Dybvad er 53 år og cand. polit. fra 1985. Han begyndte sin karriere i som økonom i LO og Arbejderbevægelsens Erhvervsråd og i 1990 kom han til Bikuben Pension og har siden bl.a. været adm. direktør i Magistrenes Pensionskasse, direktør i Økonomistyrelsen og departementschef i Trafikministeriet.
 

Mest Læste

Annonce