Karsten Dybvad ny adm.dir. i DI

28/9/10 10:46

Nick Allentoft

Departementschef i Statsministeriet Karsten Dybvad bliver ny adm. direktør i DI. Han afløser adm. direktør Hans Skov Christensen, der har bestridt posten siden dannelsen af Dansk Industri i 1992. Hans Skov Christensen meddelte medio juni, at han ønsker at fratræde sin stilling.

Karsten Dybvad tiltræder jobbet den 1. december, og indtil da vil Hans Skov Christensen fortsat varetage posten som adm. direktør i DI.

- DI’s nye adm. direktør har stor indsigt i både arbejdsmarkedsforhold og de aktuelle problemer i dansk økonomi og de udfordringer, erhvervsliv står over for. Han har de kompetencer, der skal til for at lede DI ind i det nye årti og føre an i kampen for vækst og bedre rammevilkår for erhvervslivet, siger DI’s formand, adm. direktør Jesper Møller.

Det var daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen, der i 2005 hentede Karsten Dybvad til Statsministeriet fra Finansministeriet, hvor han havde været departementschef siden 2001.

Karsten Dybvad er 53 år og cand. polit. fra 1985. Han begyndte sin karriere i som økonom i LO og Arbejderbevægelsens Erhvervsråd og i 1990 kom han til Bikuben Pension og har siden bl.a. været adm. direktør i Magistrenes Pensionskasse, direktør i Økonomistyrelsen og departementschef i Trafikministeriet.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.