KMD: Parat til at byde ind på nyt massivt kommunalt udbud

07/6/10 2:57

Nick Allentoft

”KMD vil naturligvis medvirke til at finde en fornuftig løsning, så kommunerne kan få de berørte KMD Opus aftaler lovliggjort. Vi har tidligere meldt ud til kommunerne, at vi er parate til at tage en dialog om de aftaler og kontrakter, hvis lovlighed de ikke er trygge ved. Det løfte står vi ved. Vi har ligesom kommunerne ingen interesse i, at man kan kritisere lovligheden af vores aftaler”, siger Karen Nielsen, direktør for salg og marketing i KMD.

”Samtidig vil vi ruste vores organisation til at løfte den omfattende serie af udbud, der nu vil komme. Vi vil ikke lægge skjul på, at vi vil gøre vores bedste for at genvinde de aftaler, som kommunerne opsiger. KMD har et konkurrencedygtigt produkt, og det ser vi frem til at vise i de kommende udbud”.

Sikre it-leverancer i opsigelsesperioden
KMD vil nu drøfte det videre forløb nærmere med hver enkelt kommune, som Konkurrencestyrelsens redegørelse omfatter. Opgaver må ikke tabes på gulvet til gene for administrationen og borgerne, når de berørte aftaler opsiges. KMD vil være meget opmærksom på at hjælpe med sikre it-leverancer i opsigelsesperioden. Derfor fortsætter de aftalte aktiviteter på de enkelte projekter, indtil andet aftales med de berørte kommuner.

Sættes alle aftaler i udbud på samme tid, bliver Danmarks hidtil største kommunale
udbudsrunde en realitet.

”Vi byder ind på de vilkår, der er, men i lyset af det store antal udbud, vil der være ræson i, at Statens – og Kommunernes Indkøbscentral (SKI) på baggrund af Konkurrencestyrelsens udtalelse nu sætter ekstra fart på at færdiggøre en rammeaftale på området. Det vil lette den arbejdsmæssige byrde for både kommunerne og tilbudsgiverne”, siger Karen Nielsen

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.