Konference: En kritisk socialpolitisk debat

Velfærd

05/5/14 12:24

Freja Eriksen

Førende fagfolk fra organisationer, forskningsmiljøet og pressen vil tage temperaturen på samfundets rammer for en saglig og kritisk socialdebat og komme med bud på mulige løsninger. Læs mere og deltag.

Den offentlige socialdebat er i dag præget af enkeltsagsfiksering og kontrafaktisk dokumentation. Sociale organisationer, forskere og andre aktører inden for det sociale område har svært ved at trænge igennem med mere nuancerede og evidensbaserede indspark. Hvad skyldes det, og hvad kan vi gøre for at ændre det?

Det vil Socialpolitisk Forening, Frivilligt Forum, DenOffentlige.dk og FORSA forsøge at komme nærmere på, og har derfor bedt førende fagfolk fra organisationer, forskningsmiljøet og pressen om at tage temperaturen på samfundets rammer for en saglig og kritisk socialdebat, og bud på mulige løsninger. 

Læs mere og se hele programmet for konferencen her.

Tid: 12. maj fra 09.00-15.30

Sted: Borup Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K

Tilmelding: [email protected] eller 2332 3094

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.