Kulturministeren bakker op om ny festival for samtidskunst

23/05/2011 12:07

Nick Allentoft

Med en støtte på 750.000 kr. er kulturministeren med til at sikre realiseringen af en ny ambitiøs kunstfestival i København – Copenhagen Contemporary Art Festival.

Festivalen vil finde sted i august-september 2012 på Københavns fem kunsthaller: Kunsthal Charlottenborg, Den Frie Udstillingsbygning, Kunstforeningen Gl. Strand, Nikolaj Kunsthal og Overgaden Institut for Samtidskunst.
Kulturminister Per Stig Møller siger:

”Det glæder mig meget, at der er taget initiativ til en flot og internationalt orienteret samtidskunstfestival i København. Copenhagen Contemporary Art Festival er et ambitiøst og flot projekt, som kræver en stor og koordineret indsats. Derfor er det overordentlig positivt, at festivalen bygger på, at de fem kunsthaller i København alle har andel i projektet og løfter i flok. Jeg vil gerne bidrage til realiseringen af festivalen med et beløb på 750.000 kr. til udstillinger og aktiviteter i det offentlige rum. Jeg glæder mig til at se resultatet!”

De fem kunsthaller er blevet udvalgt som arrangører af festivalen efter en konkurrence arrangeret af Statens Kunstråd i foråret 2010.

Yderligere oplysninger om Copenhagen Contemporary Art Festival finder du på ccaf.dk

Mest Læste

Annonce