lancering af ny borger.dk skubbes til maj måned

09/12/11 7:37

Nick Allentoft

Digitaliseringsstyrelsen har besluttet at skubbe lanceringen af den nye version af borger.dk fra primo marts til primo maj 2011. Digitaliseringsstyrelsen har besluttet at skubbe lanceringen af den nye version af borger.dk fra primo marts til primo maj 2011.

Det sker efter, at styrelsen har vurderet, at leverandøren af den nye version af borger.dk ikke længere vil kunne nå at overholde den oprindelige tidsplan. Digitaliseringsstyrelsen vurderer, at to ekstra måneder i leverandørens tidsplan er nødvendig for at sikre, at de fornødne kvalitetskrav bliver overholdt. Ikke mindst for at sikre, at der er tid nok til at teste funktionalitet og personsikkerhed på den nye borger.dk, før den går i luften.

”Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi må skubbe lanceringen. Men omvendt er vi nødt til at sikre, at der er tid nok til at levere et nyt borger.dk, der fungerer optimalt fra dag ét. Den nye version af borger.dk indebærer megen nytænkning og ændringer i forhold til den nuværende version, og et stort antal myndigheder skal både levere og bruge løsninger fra borger.dk. Derfor skal der også testes meget grundigt,” siger Jimmy Kevin Pedersen, kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.