Martin E. Holgaard fra Niras til tek. dir. i Roskilde

01/10/10 8:12

Nick Allentoft

Fra 1. november hedder den tekniske direktør i Roskilde Kommune Martin E. Holgaard. Der er en del medarbejdere i kommunen, som sikkert genkender navnet. Martin Holgaard var nemlig chef for planlægningsafdelingen i den tidligere Roskilde Kommune i syv år, inden han i 2006 skiftede til rådgivningsvirksomheden Niras.

Niras er med 1300 ansatte og en omsætning på 900 mio. kr. årligt en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder. Martin Holgaard har på blot fire år avanceret fra afdelingschef over direktør for datterselskabet Niras Konsulenterne til stillingen som direktør i moderselskabet Niras A/S. Og han har herfra et stort netværk både til private og offentlige aktører, som han kan trække på i sit nye job i Roskilde Kommune.

- Vi har store projekter i gang i Roskilde, som Martin Holgaard skal hjælpe med at få helt i mål. Der er Musicon området, som Martin selv har været med til at starte op. Der er Risø Park, som skal udvikles til erhvervsområde for virksomheder inden for miljø, klima og energi. Og der er fortætningen af bymidten, herunder det aktuelle forslag om et Røde Port projekt. Martin Holgaard har den rigtige baggrund til at hjælpe med at styre kommunen igennem disse store projekter, siger borgmester Poul Lindor Nielsen.

- Martin Holgaard har haft en imponerende karriere. De evner, han har bevist han har, skal han nu omsætte i Teknik og Miljø, som har været gennem en omorganisering, og som han nu skal samle og skabe retning på i den nye organisation. Martin er et stærkt valg til stillingen. Han har sat sine fingeraftryk på omorganiseringer i den virksomhed, han kommer fra. Han er meget optaget af styrings- og ledelsesudfordringer i offentlig virksomhed. Og han har en solid baggrund i fysisk og strategisk planlægning i kommunen, siger kommunaldirektør Henrik Kolind.

Martin E. Holgaard er 43 år og uddannet cand.scient.pol. Han er gift med Anne Cathrine, og de har sammen de tre børn Malthe, Hanna og Sofie. Familien bor på Sankt Jørgensbjerg i Roskilde.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.