Nicolai Dupont Heidemann ny chef for Koldingbibliotekerne

03/10/2010 00:00

Nick Allentoft

Fra 1. oktober er Nicolai Dupont Heidemann ny bibliotekschef for Koldingbibliotekerne, der består af Kolding Bibliotek og lokalbibliotekerne i Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup. Han har de seneste to år arbejdet som Digital chef på Koldingbibliotekerne.

Nicolai Dupont Heidemann er 37 år og uddannet cand.mag i historie og samfundsfag. Før han blev Digital chef i Kolding, har han været souschef ved Esbjerg Byhistoriske Arkiv. Da han i forvejen er ansat ved Koldingbibliotekerne, kan han straks begynde i stillingen.

Digital chef
Nicolai Dupont Heidemann har i sine blot to år som Digital chef formået at få Koldingbibliotekerne involveret i en række af de mest innovative og nyskabende biblioteksprojekter i det danske biblioteksvæsen, hvor han sidder i en række styregrupper.

”Der sker utrolig meget i biblioteksvæsenet lige nu. Jeg ser derfor frem til at stå i spidsen for udviklingen af relevante tidssvarende bibliotekstilbud for Kolding Kommunes borgere med udgangspunkt i Koldingbibliotekernes vision: ’Borger for fremtiden’,” siger Nicolai Dupont Heidemann, der blev valgt blandt 20 ansøgere.

Derfor blev han valgt
”Nicolai Dupont Heidemann besidder de kompetencer, vi mener skal til, for at fastholde og styrke Koldingbibliotekerne som banebrydende og nytænkende i forhold til hele det danske biblioteksvæsen. Nicolais erfaringer og viden inden for det digitale område er en stor styrke, da vi i Kolding Kommune ønsker at fremme og styrke digitaliseringen, gerne med bibliotekerne som frontløber og inspirator for resten af organisationen,” siger Kolding Kommunes kultur, plan- og fritidschef Stig Werner Isaksen.

Kis Michaelsen, der har været konstitueret chef, vender tilbage til sin stilling som publikumschef.

Nicolai Dupont Heidemann

  •     Bor i Kolding med sin hustru, som er hjemmesygeplejerske i Kolding Kommune. Har to børn på 8 og 5 år. Venter desuden barn i november
  •     Træner i motionscenter og løber
  •     Spiller trommer
  •     Har tidligere dyrket atletik på eliteniveau

Mest Læste

Annonce