Niels-Henrik Glisbjerg ny erhvervskonsulent i Sorø

03/03/2011 12:10

Nick Allentoft

Sorø Kommunes nye erhvervsudviklingskonsulent hedder Niels-Henrik Glisbjerg. Han har mange års erfaring med erhvervsudvikling, iværksætteri og erhvervsservice, og de erfaringer skal nu bringes i spil for at udvikle erhvervsklimaet i Sorø Kommune og tiltrække nye virksomheder.

Niels-Henrik Glisbjerg er 58 år og kommer fra en stilling som chef for Udviklingscenter Haderslev og erhvervschef i Billund Kommune. Med i bagagen har han mange års erfaring med erhvervsudvikling, blandt andet i forhold til at skabe alternative vækstmuligheder i de lokale virksomheder, tiltrække nye virksomheder og udbrede kendskabet til erhvervsmulighederne i trekantsområdet i ind- og udland.

Kommunaldirektør i Sorø Kommune Jan Lysgaard Thomsen siger: ”Med Niels-Henrik Glisbjerg har vi fået en meget kompetent mand til erhvervsudviklingsområdet. Niels-Henrik Glisbjerg har 15-20 år erfaring på området, og jeg føler mig overbevist om, at han vil kunne gøre en forskel for Sorø Kommune og være med til at sætte Sorø på landkortet som en attraktiv erhvervskommune.”

Som erhvervsudviklingskonsulent i Sorø Kommune får Niels-Henrik Glisbjerg blandt andet til opgave at tiltrække nye virksomheder til Sorø kommune og styrke samarbejdet mellem kommunen og det lokale erhvervsliv gennem tættere dialog, erhvervsnetværk og smidigere sagsbehandling. Desuden skal han stå for udarbejdelsen af en ny erhvervsstrategi for Sorø Kommune, ligesom han vil blive en nøgleperson i forhold til det nye Erhvervsudviklingsråd.

Niels-Henrik Glisbjerg glæder sig til at prøve kræfter med erhvervsudvikling øst for Storebælt: ”Jeg glæder mig især til at komme ud og hilse på virksomhederne og følge op på den dialog, der er sat i gang. Jeg tror på, at vi i fællesskab kan løse nogle af de udfordringer, vi står med på området,” siger han.

”Hvis vi ser på de mange ordninger og muligheder, der i forvejen findes til virksomheder, og på den velvilje der er i Sorø Kommune i forhold til at udvikle området, så er jeg overbevist om, at det godt kan lade sig gøre at skabe endnu bedre rammer for erhvervslivet og erhvervsudvikling i Sorø Kommune.”

”Jeg har arbejdet med erhvervsudvikling og erhvervsservice i mange år og gennem dette arbejder fået et stort kendskab til, hvilke muligheder der er for at være med til at skabe udvikling og forandring i erhvervslivet.”

Jeg tror på, at det er muligt at skabe vækst i de eksisterende virksomheder, såvel som det er muligt at tiltrække nye virksomheder ved at synliggøre de muligheder, der er. Blandt andet i form af en god beliggenhed lige ved motorvejen med god plads til erhvervsudvikling,” siger Niels-Henrik Glisbjerg.

Niels-Henrik Glisbjerg er 58 år og bor sammen med sin kone i Kolding. Han tiltræder 1. april.

Mest Læste

Annonce