Ny plan for Gladsaxes fremtid i høring

09/02/2012 10:31

Nick Allentoft

Byrådet har med det overordnede tema ’vækst’ sendt ny planstrategi om den fremtidige udvikling i Gladsaxe i høring, og inviterer til borgermøde 26. marts på Gladsaxe Hovedbibliotek.

Flere borgere og flere arbejdspladser. Det er det scenarie, der bliver arbejdet ud fra i Byrådets nye planstrategi. Strategien beskriver de områder, som Byrådet fremover vil udvikle i Gladsaxe. Byrådet vil meget gerne høre borgernes mening om de nye visioner for fremtidens Gladsaxe, og inviterer til borgermøde 26. marts klokken 19 til 22 på Gladsaxe Hovedbibliotek. Desuden er planstrategien i høring fra 21. februar til 17. april.

Gladsaxe er i vækst
-Vi har i mange år betragtet Gladsaxe som en fuldt udbygget kommune. Men nu ser det ud til, at kommunen vil vokse. Vi får flere borgere og flere arbejdspladser. Det giver nye muligheder, men også nye udfordringer. Derfor har vi i Byrådet valgt at sætte fokus på Gladsaxe i vækst, siger borgmester Karin Søjberg Holst (A) om den nye Planstrategi 2012.

Fokus på fem temaer
Planstrategien sætter fokus på fem temaer; ’storby i vækst’, ’levende Gladsaxe’, Gladsaxe i forandring’, ’grønne Gladsaxe’ og ’klima i Gladsaxe’. Med ’Storby i vækst’ bliver der sat fokus på det særlige ved Gladsaxe, og de fordele og udfordringer, som følger med kommunens centrale placering i Hovedstadsregionen. ’Levende Gladsaxe’ handler om arbejdet med Gladsaxe som den gode boligkommune. Mens ’Gladsaxe i forandring’ er et fokusområde om byomdannelse og mobilitet og arbejdet med at undgå, at Gladsaxes udviklingspotentiale forsvinder i trængsel. ’Grønne Gladsaxe’ handler om arbejdet med at udvikle de store grønne naturområder og det grønne i byen. ’Klima i Gladsaxe’ arbejder med de store aktuelle udfordringer i forhold til klimaudviklingen.

Læs hele planstrategien
Fra 21. februar kan du læse hele Planstrategien på www.gladsaxe.dk/byplan. Her kan du også læse mere om høringen og borgermødet.
 

Mest Læste

Annonce