Ny service forbinder journalister og kilder

09/2/11 9:17

Nick Allentoft

JournalistWire.com er en ny dansk tjeneste, som gør det hurtigt og nemt for journalister og andre mediefolk at finde kilder til deres historier. JournalistWire.com som netop er gået i luften i dag og journalister i Danmark får dermed et nyt og effektivt redskab til at finde relevante kilder til deres historier.

- Journalister har brug for et stort antal af kilder og vi tror på, at JournalistWire.com kan være med til at gøre arbejdet nemmere for journalisterne ved, at gøre deres netværk betydelig større og dermed gøre det nemt at finde nye kilder til deres historier, siger Rene Hjetting, medstifter af JournalistWire.com.

En online-tjeneste af høj kvalitet
Tjenesten er opbygget, så journalister tilmelder sig og med det samme kan udsende forespørgsler til kilderne. Kilderne angiver hvilke emner de er interesserede i, at modtage fra journalisterne. Alle forespørgsler bliver godkendt af JournalistWire.com inden de bliver udsendt, dermed kan begge parter være sikre på, at alle henvendelser er relevante.
- En af de vigtigste ting for os har været at sikre, at alle data og personer i databasen er meget præcise. Kun på den måde kan vi garantere, at brugerne får en god oplevelse og kommer igen. En af de ting vi vil gøre for at sikre en høj kvalitet er, at manuelt godkende alle forespørgsler, siger Rene Hjetting.

Gratis for alle at benytte JournalistWire.com
- Vi håber meget, at den danske medieverden vil tage initiativet til sig, lyder det fra Rene Hjetting. JournalistWire.com er tænkt som et 100 procent gratis service for både journalister og kilder og missionen med JournalistWire.com er at forenkle og forbedre kommunikationen mellem journalister og kilder ved, at skabe et unikt værktøj der er let at bruge og forstå.

En del af markedsføringen for JournalistWire.com bliver via sociale medier som Facebook og Twitter, og Rene Hjetting tror, at rigtig mange vil anbefale hinanden at tilmelde sig.

- Vi tror på at behovet for denne løsning er stor og håber på, at alle relevante personer tilmelder sig, hvis blot kvaliteten af servicen er god nok – og det er vores fornemmeste opgave, siger Rene Hjetting.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.