Overblik: Regionernes borgertopmøder

07/3/11 10:35

Nick Allentoft

Her får du link til regionernes pressemeddelelser og resultaterne fra borgertopmøderne om sundhed. Se slides med resultater fra afstemningerne her Generelt om borgertopmøderne

Her kan du se de samlede resultater, baggrund om topmøderne samt finde resultater fra topmøderne i 2008.

Region Nordjylland

225 nordjyder diskuterede og stemte på livet løs på 18 konkrete spørgsmål lørdag 5. marts 2011 i en idrætshal i Nørresundby. Det samme skete i fire andre regioner.
Læs mere her

Region Midtjylland

Borgertopmødet blev holdt i Silkeborg og havde 200 deltagere. Regionen har lavet video og samlet billeder fra dagen.

Se video og læs mere her

Region Syddanmark

Seks ud af ti mener, at kun nogle lidelser og behandlinger i det danske sundhedsvæsen skal være dækket af en ventetidsgaranti, og kun to ud af ti mener, at alle lidelser, som det er i dag, skal være dækket af ventetidsgaranti. Mere end havldelen mener, at det er en god idé med brugerbetaling, når man går til egen læge - en ydelse som i dag helt og holdent bliver betalt via skattebilletten.

Læs mere her

Region Sjælland

Også her deltog over 200 borgere fra hele regionen. Dagen blev brugt til at spille et visionsspil og derefter til at prioritere mellem forskellige dilemmaer og udsagn – efter grundig debat ved de mange runde borde.

Læs mere her

Region Hovedstaden

Alle skal have lige adgang til behandling i det offentlige sundhedsvæsen. Det mente et overvældende flertal af de borgere, der deltog i Region Hovedstadens borgertopmøde den 5. marts.

Regionen  har gjort en del ud af net-tv, og interviewet flere deltagere.

Se videoer og læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.