Ringsted: Børne- og kulturdirektør fra Socialministeriet

28/6/10 10:00

Nick Allentoft

Ringsted Kommunes nye børne- og kulturdirektør Nina Eg Hansen er 38 år og har en uddannelse i statskundskab fra Århus Universitet og efterfølgende uddannet sig bl.a. på Harvard University.

Hun har arbejdet i en række ministerier, senest i Socialministeriet, hvor hun har haft ansvaret for dagtilbudsområdet og indsatsen over for udsatte børn og unge. I Ringsted Kommune får Nina Eg Hansen det øverste ansvar for børne- og kulturforvaltningen og de mere end 1.100 ansatte på området. Nina Eg Hansen ser frem til skiftet fra Socialministeriet til Ringsted Kommune, hvor hun især glæder sig til at komme meget tættere på hverdagen for børn og unge.

- Jeg vil gerne gøre en positiv forskel for familier og børn. Derfor glæder jeg mig til at komme til Ringsted Kommune, hvor de ting, jeg har arbejdet med i staten, bliver til virkelighed. Jeg ser frem til et tæt samarbejde med de medarbejdere, som møder børn, unge og familier i hverdagen, siger Nina Eg Hansen.

Nina Eg Hansen bor på Amager, er gift og har fire børn mellem nul og ti år.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.