Simon Emil Ammitzbøll: S og SF er hovedfjenden

05/03/2011 14:14

Nick Allentoft

”Det er S og SF, der er hovedfjenden for Liberal Alliance. For det er S og SF, der økonomisk vil føre Danmark ud over afgrunden. Det er S og SF, der vil hæve skatterne. Og det er S og SF, der vil indskrænke borgernes frihed.”

Læs også: Anders Samuelsen: Behovet for Liberal Alliance er større end nogensinde

Det har Liberal Alliances politiske ordfører, Simon Emil Ammitzbøll, netop sagt fra talerstolen under partiets landsmøde.

Han opfordrede også sine politiske kolleger til at sætte arbejdstempoet ned, når det gælder nye love:

”Mange taler om frihed. Men det er ikke nok med snak. Der skal ganske enkelt MINDRE handling til. Ja, mindre handling, fra Christiansborgs politikere. Færre love, færre regler. Mindre formynderi og dermed mere frihed. Da jeg stod her på talerstolen sidste år, fortalte jeg jer, at vi i 2009 havde fået ny Danmarksrekord i antallet af nye love og regler. Ikke færre end 1.340 nye love og regler var det danske folk blevet udsat for. Ved I hvad - den nedslående sandhed er, at vi i 2010 slog den rekord. 1.460 flere nye love og regler har Slotsholmen belemret jer med det seneste år. Med andre ord: Det går den helt forkerte vej.”

Op mod 1.000 deltagere har fundet vej til Tivoli Congress Center i København, hvor Liberal Alliance holder landsmøde. Foruden Simon Emil Ammitzbøll har partileder Anders Samuelsen holdt tale, ligesom medlemmerne har stillet spørgsmål til folketingsgruppen. Senere på dagen skal partiets nye spidskandidat Thyra Frank og erhvervsmanden Asger Aamund tale.

Mest Læste

Annonce