Slagelse: Ole Kristensen bliver ny økonomidirektør

30/06/2010 00:00

Nick Allentoft

Ole Kristensen har igennem de sidste 7 år været økonomidirektør i Høje-Taastrup Kommune og har før blandt andet været ansat i Sorø Kommune som vicekommunaldirektør. Ole Kristensen er 52 år og bor med sin familie i Sorø.

- Vi er glade for, at vi med Ole har fået en direktør, der i den grad besidder den ønskede profil, siger borgmester Lis Tribler og fortsætter: "Han er en særdeles kompetent og erfaren økonomidirektør, der matcher den udfordring, som vi, sammen med alle landets øvrige kommuner, står overfor med hensyn til at styre kommunens økonomi og medvirke til, at vi over de næste par år skal gennemføre væsentlige besparelser. I den sammenhæng bliver en af den nye økonomidirektørs vigtigste opgaver at styrke økonomistyringen helt ud på institutionsniveau samt at bidrage til Direktionens arbejde i forhold til hele kommunens udvikling."
 
Ole Kristensen ser frem til arbejdet i Slagelse. "Jeg glæder mig meget til arbejdet i Slagelse Kommune, hvor jeg ved, at et væsentligt vilkår, men også en udfordring, består i at få de kommende års budgetter, til at hænge sammen.

- Jeg ser meget frem til at medvirke til at finde muligheder og løsninger i den sammenhæng, siger Ole Kristensen.

Det var et enigt ansættelsesudvalg bestående af repræsentanter fra både ledelse og medarbejdere, der pegede på Ole Kristensen som ny økonomidirektør.

Ole Kristensen tiltræder den 1. august 2010.

Mest Læste

Annonce