Slagelse: Ole Kristensen bliver ny økonomidirektør

29/6/10 10:00

Nick Allentoft

Ole Kristensen har igennem de sidste 7 år været økonomidirektør i Høje-Taastrup Kommune og har før blandt andet været ansat i Sorø Kommune som vicekommunaldirektør. Ole Kristensen er 52 år og bor med sin familie i Sorø.

- Vi er glade for, at vi med Ole har fået en direktør, der i den grad besidder den ønskede profil, siger borgmester Lis Tribler og fortsætter: "Han er en særdeles kompetent og erfaren økonomidirektør, der matcher den udfordring, som vi, sammen med alle landets øvrige kommuner, står overfor med hensyn til at styre kommunens økonomi og medvirke til, at vi over de næste par år skal gennemføre væsentlige besparelser. I den sammenhæng bliver en af den nye økonomidirektørs vigtigste opgaver at styrke økonomistyringen helt ud på institutionsniveau samt at bidrage til Direktionens arbejde i forhold til hele kommunens udvikling."
 
Ole Kristensen ser frem til arbejdet i Slagelse. "Jeg glæder mig meget til arbejdet i Slagelse Kommune, hvor jeg ved, at et væsentligt vilkår, men også en udfordring, består i at få de kommende års budgetter, til at hænge sammen.

- Jeg ser meget frem til at medvirke til at finde muligheder og løsninger i den sammenhæng, siger Ole Kristensen.

Det var et enigt ansættelsesudvalg bestående af repræsentanter fra både ledelse og medarbejdere, der pegede på Ole Kristensen som ny økonomidirektør.

Ole Kristensen tiltræder den 1. august 2010.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.