Steen Christiansen valgt som ny formand for KKR Hovedstaden

07/11/11 1:26

Nick Allentoft

Kommunekontaktrådet i Hovedstaden har i dag valgt borgmester Steen Christiansen (A), Albertslund Kommune, som formand. KKR er det fælles forum for dialog og udvikling for de 29 kommuner i region Hovedstaden.

Steen Christiansen afløser borgmester Kjeld Hansen (A), Herlev som formand, da Kjeld Hansen har valgt at stoppe som borgmester. Steen Christiansen er 51 år og har været borgmester i Albertslund siden 2010.

Steen Christiansen udtaler:

”Jeg glæder mig til at stå i spidsen for at videreføre det gode samarbejde mellem kommunerne. Vi har mange opgaver, som forudsætter et godt samarbejde, både mellem kommunerne og med andre parter. Det gælder eksempelvis udviklingen af det nære sundhedsvæsen, som vi har drøftet i dag. Her er brug for fælles fodslag i løsningerne, når vi skal skabe tryghed og sundhed for borgerne, i samarbejde med praktiserende læger og med stadig mere specialiserede hospitaler.”

Jannich Petersen (V), viceborgmester i Gribskov Kommune og næstformand i KKR Hovedstaden:

”Vi er nået langt i KKR i de sidste 5-6 år med Kjeld Hansen som formand. Jeg er særligt glad for, at vi har taget hul på at bidrage til de store vækstudfordringer, som Hovedstaden og hele Danmark står i lige nu. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Steen om at udvikle KKR’s rolle som samlende kraft for kommunerne i Hovedstaden.”

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.