Thor P. stopper i politik

05/11/2010 14:52

Nick Allentoft

Thor Pedersen har meddelt Hillerødkredsen, at han ikke ønsker genvalg til Folketinget. Hillerød-kredsens formand, Bo Madsen, skriver følgende:

Thors meddelelse er helt i overensstemmelse med udmeldingerne allerede ved valget i 2007, hvor Thor oplyste, at der også skulle være plads til et liv efter politik, og at han-  hvis der kom et hurtigt valg efter valget i 2007 - naturligvis ville være til disposition for kredsen som den tro partisoldat, han altid har været, men at en fuld valgperiode ville betyde, at han ikke ville søge genvalg.

Thor har repræsenteret Hillerødkredsen i mere end 25 år og har været aktiv i politik i 36 år, fra 1974 - 1986 kommunalbestyrelsesmedlem i Helsinge, heraf i perioden 1978 - 1986 som borgmester, og uafbrudt siden 1. januar 1985 medlem af Folketinget, heraf 13 år som minister og siden 2007 Formand for Folketinget.

Det er en ualmindelig flot og lang karriere Thor Pedersen har haft, og kandidatbestyrelsen for Hillerødkredsen havde gerne set denne fortsætte mindst en periode endnu. Vi respekterer Thors ønske om at hellige sig andre værdier i livet end politik og ønsker Ingelise og ham det allerbedste for tiden fremover. Vi siger tak for en utrolig stor indsats gennem mange år for Danmark, for Hillerødkredsen og for Venstre.

Mest Læste

Annonce