Thyra Frank skal lede Ældrekommission

24/1/11 11:24

Nick Allentoft

Det bliver den kendte, uortodokse plejehjemsleder Thyre Frank, der skal sidde i spidsen for Ældrekommissionen.

Thyra Frank, forstander på plejehjemmet Lotte i København, er blevet udpeget som formand for regeringens Ældrekommission. Det skriver SN.dk - Sjællands Nyheder.
- Jeg synes det hele går lidt langsomt, så jeg må ind og få lidt indflydelse. Jeg har bare betinget mig, at jeg får nogen til at skrive for mig. Det gider jeg simpelthen ikke, siger Thyra Frank.
1. oktober skal Ældrekommissionen komme med anbefalinger til, hvordan fremtidens ældrepleje skal udforme sig.
Nyheden om formandsposten kom på et møde i Næstved søndag.
Thyra Frank har i 22 år ledet plejehjemmet Lotte, som kaldes Danmarks bedste. Sygefraværet er usædvanligt lavt blandt personalet og levetiden for de 23 beboere meget længere end på andre plejehjem. Der serveres rødvin til maden og portvin til kaffen.
Liberal Alliances leder Anders Samuelsen har tidligere anbefalet, at den markante plejehjemsleder blev formand for Ældrekommissionen. Han har sagt om Thyra Frank:
- Hun har vist vejen. Nogen kalder hende anarkist. Jeg vil bare sige, at hun er medmenneskelig, og hun har valgt at gøre tingene så lovligt som muligt, men dermed også fået blotlagt, at der er mange steder med tåbelige regler, som forhindrer folk i at gøre det rigtige.
/ritzau/

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.