Thyra Frank tager orlov fra Hjemmet Lotte

09/3/11 11:44

Nick Allentoft

Plejehjemslederen Thyra Frank vil have mere tid til sin mor og sit arbejde som folketingskandidat.

Liberal Alliances nye spidskandidat, Thyra Frank, har søgt og fået bevilget orlov fra sin stilling som forstander af Plejehjemmet Lotte på Frederiksberg i København.
- Jeg har søgt orlov, fordi jeg gerne vil have mere tid til min familie - særligt min mor, som er meget svækket.
Desuden ønsker jeg at hellige mig mit arbejde som formand for Ældrekommissionen og som folketingskandidat for Liberal Alliance, siger Thyra Frank i en pressemeddelelse fra Liberal Alliance.
Thyra Franks souschef på Plejehjemmet Lotte, Annemarie Garvold, er nu konstitueret forstander.
Tidligere på dagen forlød det ellers i Dagbladet Køge, at den markante leder af plejehjemmet Lotte forlod sin stilling for at blive sygeplejerske samme sted.
Årsagen hertil var ifølge avisen, at den 74-årige storryger Stig Rohde har meldt Thyra Frank til Arbejdstilsynet, fordi Lottes beboere må ryge i fællesrummet.
- Det gider jeg bare ikke stå model til. Der er aldrig før nogen, som har meldt mig til Arbejdstilsynet. Hvis det skal være på den måde, så hedder lederen af Lotte Annemarie, sagde Thyra Frank til Dagbladet Køge.
Hun afviste overfor avisen, at beslutningen havde noget at gøre med hendes politiske karriere i Liberal Alliance, hvor hun er kandidat ved det kommende folketingsvalg.
/ritzau/

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.