Virksomhederne er stadig tilfredse med Jobcentret

09/5/11 9:03

Nick Allentoft

Jobcenter Roskilde har gennemført en tilfredshedsundersøgelse blandt en række lokale virksomheder, der alle har benyttet sig af Jobcentrets serviceydelser i løbet af 2010. Generelt viser undersøgelsen at der er stor tilfredshed med den service, Jobcentret og Ydelsescentret yder.

”Jobcentret vil selvfølgelig gerne vide, hvordan virksomhederne er tilfredse med samarbejdet, men derudover har undersøgelsen afsæt i Beskæftigelsesplan 2010. Her er et vigtigt mål, at 90 % af de virksomheder, der benytter sig af Jobcentrets serviceydelser i 2010, skal være meget tilfredse, tilfredse eller delvis tilfredse” siger formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, Evan Lynnerup (V).

Svarene viser, at 21 % er meget tilfredse, 60 % er tilfredse og 17 % er delvist tilfredse med den service, Jobcentret har ydet. Kun 3 % er utilfredse, og Beskæftigelsesplanens målsætning er således opfyldt.

895 virksomheder har modtaget spørgeskemaet, og 296 virksomheder har svaret, svarende til en tredjedel. ”Vi ved godt, at virksomhederne bliver bombarderet med spørgeskemaer og lignende henvendelser, så ud fra den betragtning er det en helt acceptabel svarprocent” påpeger Evan Lynnerup, der udtrykker stor glæde over at samarbejdet med virksomhederne fungerer så godt som det gør.

’Det gælder alt lige fra samarbejdet om at finde virksomhedspraktikker og løntilskudspladser, til indsatsen for borgere der har brug for at sluses langsomt ind på arbejdsmarkedet eller for at få et fleksjob. Jobcentret har et helt team af virksomhedskonsulenter med en omfattende viden om de muligheder lovgivningen åbner op for, og det afspejles i virksomhedernes tilfredshed med den service de modtager. For udvalget er det afgørende, at Jobcentret er en god samarbejdspartner for erhvervslivet’ slutter udvalgsformanden.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.