Tønder henter ny fagchef i Fredericia

Sundhedschef i Fredericia bliver fagchef i Tønder

Tønder Kommune har ansat Anne-Mette Dalgaard som ny fagchef for Sundhed og Arbejdsmarked. Anne-Mette Dalgaard, der er 54 år og bosat i Haderslev, kommer til Tønder fra en stilling som sundhedschef i Fredericia Kommune. Hun tiltræder sit nye job på Tønder Rådhus den 1. februar 2016.


Den nye fagchef har mange års erfaring med ledelse på forskellige niveauer inden for sygehussektoren og den kommunale verden, og hendes kommende chef, direktør Lone Vesterman Rasmussen, glæder sig over, at det er lykkedes at tiltrække en højt kvalificeret leder med kendskab til både sundheds- og arbejdsmarkedsområdet.

- Vi er en af de få kommuner, hvor de to områder er samlet under en fælles ledelse, og vi ser med store forventninger frem til samarbejdet med Anne-Mette og glæder os til at byde hende velkommen på rådhuset, siger direktøren.

Ledelsesmæssigt har Anne-Mette Dalgaard både en sundhedsfaglig, forebyggende og rehabiliterende baggrund med i bagagen til Tønder.

- Sundhed og tilknytning til arbejdsmarkedet er hinandens forudsætninger, og jeg glæder mig til at kombinere og udvikle de to områder sammen med medarbejderne, siger Anne-Mette Dalgaard.

Hun lægger stor vægt på, at der ydes en helhedsorienteret indsats.

- Som kommune skal vi understøtte borgernes ressourcer og finde løsninger i fællesskab så tidligt som muligt, inden udfordringerne bliver for store, siger den kommende fagchef.

Anne-Mette Dalgaard er oprindeligt uddannet fysioterapeut og har efterfølgende gennemført flere uddannelsesforløb inden for ledelse. Umiddelbart inden hun tiltræder sit nye job i Tønder Kommune, afslutter hun en master i offentlig ledelse.

Anne-Mette Dalgaard har været ansat ved Fredericia Kommune siden 2007, bl.a. som leder af GenoptræningsCenter og som rehabiliteringschef. Siden januar i år har hun været kommunens sundhedschef.

Anne-Mette Dalgaard afløser Knud Bragh Matzon, der går på pension efter at have været fagchef i Tønder Kommune siden efteråret 2006.

 

Emneord: Anne-Mette Dalgaard, Tønder Kommune, Fredericia Kommune
Tønder Kommune på DenOffentlige.dk Tønder Kommune
Aktivitet: Artikler: 36 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også