Topforhandlere går på weekend uden nye møder i kalenderen

Overenskomstforhandlinger i Forligsinstitutionen er sat på pause. Foreløbig er der ikke aftalt nye møder.

Som sagerne står fredag eftermiddag, er der ikke udsigt til, at topforhandlerne skal møde op til nye drøftelser i overenskomstforhandlingerne i weekenden.

Forligsinstitutionen oplyser, at der ikke er indkaldt til nye møder hverken for parterne i stat, regioner eller kommuner. 

OK'18 tema på DenOffentlige

Vi samler alle historier om overenskomstforhandlingerne på en fælles temaside. Følg forhandlingerne her.

Historier om tidligere overenskomster finder du her.

Skal I være med? Kontakt os.

- Vi er ikke indkaldt. Men vi er forberedt på, at det kan ske med kort varsel, siger topforhandler for kommunerne Michael Ziegler. 

- Så alle aftaler i min kalender er med forbehold. De kan blive aflyst med kort varsel, hvis forligsmanden indkalder, siger Michael Ziegler, der er borgmester i Høje Taastrup (K) og formand for Løn- og Personaleudvalget i kommunernes forening KL.

Også Grete Christensen, topforhandler for de ansatte i regionerne, og Flemming Vinther, topforhandler for de statsansatte, bekræfter, at de ikke har nye møder i kalenderen i Forligsinstitutionen.

Flemming Vinther er også forberedt på, at en mødeindkaldelse kan komme med kort varsel.

- Den bold ligger fuldt og helt hos forligsmanden. Hun indkalder, hvis hun har behov, og hun har nok en klar forventning om, at vi følger pænt med i vores mailbakke, siger Flemming Vinther.

/ritzau/

Emneord: OK18
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 12.03.18 Politik
  Regeringen: Privat lønudvikling er 8,6 procent

  Det er halve sandheder, når arbejdsgiverne påstår at deres ”tilbud” vil give lønstigninger til offentligt ansatte, der lægger sig op af de privates.

 • 08.03.18 Politik
  Lockout vil ramme almindelige danskere hårdt

  Lønmodtagerne ønsker en løsning for alle – ikke en lammende konflikt ! Med sine voldsomme lockout-varsler ved en kommende storkonflikt risikerer de offentlige arbejdsgivere at sætte hele den danske model på spil.

 • 05.03.18 Politik
  15.000 statsansatte er udtaget til konflikt

  De statslige fagforbund varslede fredag konflikt på op mod 150 statslige arbejdspladser. Det betyder at ca. 15.000 statsligt ansatte nedlægger arbejdet, hvis ikke det lykkes parterne at finde en løsning i Forligsinstitutionen

 • 02.03.18 Politik
  Vores mål er en aftale, men det ser svært ud!

  De statsansattes forhandlere arbejder stadig for en overenskomstaftale efter orienterende møde i Forligsinstitutionen i dag. Men det ser svært ud, siger topforhandler Flemming Vinther.

 • 19.12.17 Politik
  ”Løngab” og julemanden er ens

  Hvis du tror på julemanden, så er der også en chance for, at du tror på et ”løngab” på det statslige arbejdsmarked. Men de er begge illusioner og i denne artikel vil illusionen om et "løngab" briste for dig....