Tre gode råd, hvis du vil starte med at spille golf

Golf har et ry for at være en sportsgren for de rige. Historisk set har dette også været sandt, da man før i tiden ofte skulle være medlem af en golfklub, og disse medlemskaber har ofte været for dyre at betale for den menige mand.

Sponsoeret indhold

Dog har tingene ændret sig i det nye årtusinde, og de fleste danske golfklubber tilbyder nu at folk kan komme og spille, enten for en dag, eller tage en enkelt runde på deres baner (oftest 9 huller). Dette kaldes pay & play, og det er ofte ikke ret dyrt. Har du lyst til at begynde at spille golf, men mangler lige 3.000 kr. til udstyret plus pengene til et medlemskab, er her tre gode råd til nybegynderen på budget.

Køb udstyret brugt

Hvis du er typen der elsker at have dit eget, og hånden på hjertet så elsker vi det jo alle sammen, så gør dig selv den tjeneste at købe dit første sæt brugt. Der findes utallige brugte golfkøller og golftasker på dba, facebook og gul og gratis. Selv boldene kan man finde til discountpris, hvis man kan leve med at en anden har slået til bolden først. På out-of-bounds.dk kan man finde rigtig fine golfbolde, der har været en tur i søen, helt ned til 30% af nyprisen.

Spil i sommerferien og i hverdagene

Endnu et godt råd, som kan spare dig penge indtil du bliver den nye Tiger Woods på golfbanen (vi garanterer ikke for i sengen), kan man spille i sommerferien og i hverdagene. Mange danskere drager sydpå i sommerferien, og man kan ofte finde gode tilbud for at spille golf i sommerferien. Det samme gælder i hverdagene. Her kan du ofte spare mellem 20 og 30% på en pay & play billet.

Bevæg benene

Mange forbinder golf med at køre rundt i en golfvogn. Dog kan man ofte spare et gebyr på op mod 350 kr. pr. omgang. Hvis du planlægger at spille en runde om ugen, løber det altså hurtigt op i mange tusinde kroner på et år. I stedet kan man her vælge at tage den mere aktive vej, og gå fra hul til hul. Det er sundere for kroppen, blodomløbet og man forbrænder helt sikkert også flere kalorier ved det. 

Hvis man vil begynde at spille golf, kan man altså sagtens gøre det uden at skulle lægge flere tusinde kroner. Man kan sagtens komme til sit første spil golf med en fuldt udstyret golftaske og et par hundrede bolde for under 2.000 kr., og man behøver heller ikke betale mere end 200 kr. for at spille en god eftermiddag.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer