Udflytning: Færdselsstyrelsen åbner i Ribe

Mandag den 1. februar 2016 indledes regeringens udflytning af statslige arbejdspladser for alvor, når Færdselsstyrelsen slår dørene op til sine nye lokaler i Ribe. Statsminister Lars Løkke Rasmussen og transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt forestår åbningen.

Når dørene slås op til Færdselsstyrelsens nye lokaler i Ribe mandag den 1. februar, markerer det samtidig den fysiske start på den udflytning af statslige arbejdspladser, som regeringen præsenterede i efteråret.

Den nye Færdselsstyrelse, der er en udløber af Trafik- og Byggestyrelsen, får i alt 70 medarbejdere, som skal beskæftige sig med bl.a. regulering af og tilsyn med færdsels- og bilområdet, administration af færdselslovens regler samt udarbejdelse af vejledninger og bekendtgørelser.

Udflytning af statslige arbejdspladser

Vi har samlet alle historier om udflytningsplanerne.

Læs meget mere her

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt ser frem til åbningen:

- I dag slår vi dørene op til den nye Færdselsstyrelse, og jeg glæder mig til at kunne byde medarbejderne velkommen i styrelsens nye lokaler i Ribe.

- Det er en dag, som jeg har set frem til i lang tid, fordi vi nu tager første skridt i udflytningen af statslige arbejdspladser på Transport- og Bygningsministeriets område. Ministeriets styrelser og direktorater har jo i forvejen afdelinger over hele landet. Og i den kommende tid udflytter vi mere end 400 ekstra arbejdspladser.

- Det er jeg rigtig glad for. Lokale arbejdspladser har enorm betydning. Det er måske ikke noget, man tænker så meget over i København, men jeg kan garantere, at det er noget, man tænker over rundt omkring i landet, hvor man er helt afhængig af, at der skabes nye arbejdspladser i ens lokalsamfund.

- Nye arbejdspladser betyder vækst og udvikling – ja, de kan være hele forskellen på, om familier flytter til området, eller om de flytter fra.

- Derfor er regeringens plan med udflytning af statslige arbejdspladser så vigtig. Og derfor er jeg ekstra glad for, at jeg kan være med til at tage første skridt i realiseringen af planen med åbningen af Færdselsstyrelsen i Ribe i dag.

Emneord: Færdselsstyrelsen, Trafik- og Byggestyrelsen, Udflytning af arbejdspladser
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også