V-politiker skifter parti efter to måneders tilnærmelser fra LA

Byrådsmedlem fra Furesø har valgt at droppe Venstre og melde sig ind i Liberal Alliance, der får sit første byrådsmedlem i kommunen.

Venstres byrådsgruppe i Furesø har mistet et af sine medlemmer efter Ole Frederik Holleufer er skiftet til Liberal Alliance. Holleufer har været valgt for Venstre siden 2010 og været medlem af Venstre siden 2006.


 "Jeg har personligt flyttet mig tættere på Liberal Alliances politik. Der er brug for et stærkere alternativ til det mangeårige socialdemokratiske styre i Furesø Kommune, og det vil jeg gerne være med til at markere", siger Ole Holleufer til Furesø Avis om sin beslutning.

Det er ifølge avisen Liberal Alliances lokalformand, Arne Rask, der har kontaktet V-politikeren og overbevist ham om at skifte parti. 

"Jeg fornemmede, at Ole havde en positiv tilgang til Liberal Alliance og vores politik og efter en proces på et par måneder, hvor vi har talt frem og tilbage om mulighederne, besluttede Ole sig heldigvis for at sige ja", fortæller den lokale LA-formand til Furesø Avis.

Venstres gruppeformand, Gustav Juul, ærgrer sig over tabet som barberer byrådsgruppen ned til fire medlemmer. 

"Det er da et stort tab for Venstre, men til gengæld er det en gevinst for Liberal Alliance. Jeg kender Ole som en flittig og engageret lokalpolitiker, og jeg glæder mig over, at han bliver i den borgerlige lejr", siger Gustav Juul til Furesø Avis.

 

 

Emneord: Ole Holleufer, Venstre, Furesø Kommune
Den Offentlige på DenOffentlige.dk Du er DenOffentlige!...
Aktivitet: Artikler: 233 | Events: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også