Vær med i kampen om Jerntronen

Er du også hoppet med på bølgen af eventyrlystne Game of Thrones-seere, der følger livet i Westeros?

Hos justodds.dk kan du læse alt om den populære serie, der siden 2011 har taget verden med storm. Og du kan også oddse på den.

Kæmpehittet er tilbage med sidste sæson

Det er formentlig gået de færrestes næse forbi, at Game of Trones’ splinternye sæson er gået i gang her i april 2019. Ikke alene har der blandt fansene været stort savn til seriens respektive karakterer – sæsonen har også været ventet på med længsel. Det er nemlig intet mindre end halvandet år siden, Jon Snow og co. sidst svingede sværdene på skærmen.

Derfor er seriens ottende og sidste sæson modtaget med varme og en kende utålmodighed. I USA, hvor serien havde premiere søndag aften (søndag nat i dansk tid), så mere end 17 millioner spændte fans med, da første episode blev frigivet på HBO.

Det massive seertal melder altså om en utrolig popularitet, som i øvrigt har været stigende, siden de første sæsoner så dagens lys.

Twitter rekord

Men det var ikke kun computer- og fjernsynsskærmene, der var centrum for opmærksomhed under episode 1. Game of Thrones-afsnittet slog også rekorder på de sociale medier. Nærmere betegnet på platformen Twitter.

Her kunne der tælles 5 millioner tweets og 11 millioner tags, som flittigt fløj rundt i medieuniverset i timerne før, under og efter afsnittet.

Premiereafsnittet blev dermed det afsnit, der er blevet tweetet mest om – nogensinde.

Vær med i Game of Thrones – hele vejen

Er du en af de mange, der gerne vil holde sig opdateret under hele denne længe ventede, og utroligt spændingsfyldte, sæson 8, behøver du ikke mange klik. 

I stedet for at researche hele nettet igennem, kan du holde dig ajour med sæsonens fremgang, krige, kys og mord hos justodds.dk. Siden vil blive opdateret løbende, så du altid er klar med de nyeste fakta.

Tab og vind med Game of Thrones

Men faktisk er justodds.dk mere end blot en informationskilde til Westeros’ noget indviklede univers. Som navnet indikerer, er der nemlig også odds involveret. Og det er her, det bliver rigtig sjovt og unikt.

Du kan nemlig oddse på, hvad du tror, der vil ske i Game of Thrones indtil finalesæsonen den 19. maj. Her bliver underholdning og spil i sandhed kombineret, for her behøver odds ikke handle om fodbold og andre sportsgrene, som ellers er populære emner inden for betting verdenen.

Her kan venner samles hver mandag, når de nye Game of Thrones episoder ruller over skærmene, og vinde (eller tabe) penge på, om deres analyser af handlingsforløbene var korrekte.

Oddsene er vidt varierede og vil følge handlingen, som afsnittene skrider fremad. Hvem ender på Jerntronen? Hvilke hovedkarakterer må lade livet i kampen? Mulighederne er mange. Og det er nogle af de helt store bookmakere som Mr Green og Unibet, der står bag oddsene.

Flyv med til de syv kongeriger

Der er ingen grund til at vente længere! Spænd rustningen og hop på drageryggen, og tag med på Game of Thrones’ uforudsigelige eventyr i hitseriens ottende, sidste og ulideligt spændende sæson. Og vind nogle mønter på det, når du nu alligevel er i gang.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer