Velfærdssamtale: Det kræver mod at eksperimentere

Vi står i et årti uden svar og med mange spørgsmål, og det øger behovet for at eksperimentere. Se og hør Pia Gjellerup fra Center for Offentlig Innovation i samtale med organisationskonsulent Mette Hammer.

Arbejdet med innovation og eksperimenter er svær og ofte umulig opgave for dem, der vil og prøver. I denne samtale leder Pia Gjellerup, leder af Center for Offentlig Innovation, og Mette Hammer, partner i Hammer & Hollænder, efter en vej frem.

Velfærdssamtaler er en test af nyt format til DenOffentlige, hvor vi vil sætte faglige aktører sammen for at drøfte relevante emner. Skriv i kommentarfeltet, hvad du synes. 

 

Emneord: Velfærdssamtaler, COI, Center for Offentlig Innovation, Pia Gjellerup, Hammer & Hollænder, Mette Hammer, Innovationsdebatten, Kvmail20172, Ledelsesavisen
Forum for Fremtidens Offentlige Ledelse & Styring på DenOffentlige.dk Forum er et løstkoblet netværk, hvis formål er at udgøre et mødested for en debat om at fremme bedre offentlig styring og ledelse. ...
Aktivitet: Artikler: 91 | Kompetenceområder: 6

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 21.05.19 Ledelse
  Kommunernes sygefravær stiger svagt

  Nye tal viser, at sygefraværet i kommunerne steg i 2018 efter flere års fald. Særlig sosu'er er mere syge, mens pædagoger ligger stabilt. Regioner har haft samme tal for sygefravær i årevis.

 • 15.05.19 Velfærd
  Sådan spotter du hverdagsinnovation

  Innovation i den offentlige sektor er ikke kun store projekter og radikale løsninger. Det er også de små, kloge greb, som vi gør i det daglige, og som gør en stor forskel. Se her, hvordan du spotter – og sætter pris på – hverdagsinnovation.

 • 16.03.19 Ledelse
  Klaus Majgaard: Bryd styring op i tre rum

  Vend styringen på hovedet, lyder det fra bl.a. Anders Bondo Christensen. Jamen, hvad nu hvis vi bryder den op og skaber tre rum, hvortil styringen skal tilpasses, foreslår Klaus Majgaard.

 • 24.10.18 Velfærd
  Nye tal: Offentlige arbejdspladser samarbejder på livet løs om nye løsninger

  Næsten fire ud af fem offentlige innovationer sker i samarbejde med en eller flere aktører uden for egen arbejdsplads, viser nye tal fra Center for Offentlig Innovation. Det udfordrer myten om en offentlig sektor, der lukker sig om sig selv.

 • 24.10.18 Ledelse
  Giv plads til at træne de tværfaglige kompetencer

  Et succesfuldt tværfagligt samarbejde kræver koblingskompetencer – at ledere og medarbejdere på tværs af organisationen er i stand til at kommunikere, koordinere og kooperere. Men det kommer ikke af sig selv, siger professor. Hør mere på konference.