Cabi udgiver novellesamling om udsathed

Bæredygtighed

18/12/13 7:21

Jakob Rom Johansen

Forfatter Iben Krogsdal går helt tæt på, hvordan det opleves at være udsat og koblet af arbejdsmarkedet i en novellesamling udgivet af Cabi.

Hvordan mon det føles at være den, der får et mærkat som ’udsat’ klæbet på sig?

Beskæftigelsesindsatsen over for ledige eller sygemeldte med psykisk sårbarhed er fyldt med kampagner, redskaber, lovgivning erfaringer og medarbejdere, som investerer deres faglighed i at bringe mennesker tættere på et job.

Men hvis ikke man kommer under huden på den psykisk sårbare eller udsatte borger og kan sætte sig helt ind i, hvor udfordringerne er, så er det svært at finde og gribe det rette håndtag blandt alle redskaberne, kampagnebudskaberne osv. Samtidig er det, når man kommer under huden, at det medmenneskelige møde, som skaber engagement, kan opstå.

Derfor har forfatter Iben Krogsdahl skrevet ”Næste skridt”, som Cabi nu har udgivet. Med den håber vi, at du får noget af den under-huden-forståelse, som kan gøre en forskel.

Til dig, der arbejder med mennesker

Udgivelsen henvender sig til medarbejdere, der bruger deres arbejdsdag på at bringe borgerne nærmere arbejdsmarkedet.

Novellerne er tænkt som supplement til til de mange kampagner, redskaber, og lovgivning som allerede findes.

Novellesamlingen er gratis, og du kan downloade eller bestille den på Cabis hjemmeside.

KONTAKT:

________________________

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.