Ny temaside: Kompetenceudvikling til alle

Ledelse

22/12/2010 11:02

Jakob Rom Johansen

Alle medarbejdere har brug for at opdatere sig med ny viden. Det gælder også de medarbejdere, der har svært ved at deltage i virksomhedens almindelige kompetenceudvikling. CABI – Center for Aktiv BeskæftigelsesIndsats har netop åbnet en ny temaside, der sætter fokus på kompetenceudvikling til medarbejdere med særligt behov.

Efterhånden som danske job bliver mere specialiserede, bliver der større behov for, at alle medarbejdere kan suge ny viden og nye redskaber til sig, så de er godt rustede til fremtiden.

Temasiden, der går under navnet Kompetenceudvikling Til Alle, er især henvendt til dig, som er leder i en virksomhed, men kan også bruges af fx jobcentre. På siden kan du hente gode råd og inspiration til, hvordan du kan tilrettelægge kompetenceudvikling for alle medarbejdere. Også dem med særligt behov.

Måske har du ordblinde eller nydanske medarbejdere med sprogproblemer ansat, eller det kan være medarbejdere med andre barrierer, der gør, at de har svært ved at være med på et almindeligt forløb.

På CABI’s temaside finder du fx information om støttemuligheder og særlige kurser til bestemte medarbejdergrupper, ligesom du finder også eksempler på, hvordan du kan kompetenceudvikle i det daglige arbejde i virksomheden. Det er fx gennem sidemandsoplæring.

Gode råd til, hvordan du griber kompetenceudviklingen an og tips til det økonomiske og praktiske i forbindelse med kompetenceudvikling er også en del af temasiden.

Se temasiden her

Mest Læste

Annonce