Ny temaside: Kompetenceudvikling til alle

Ledelse

22/12/10 10:02

Jakob Rom Johansen

Alle medarbejdere har brug for at opdatere sig med ny viden. Det gælder også de medarbejdere, der har svært ved at deltage i virksomhedens almindelige kompetenceudvikling. CABI – Center for Aktiv BeskæftigelsesIndsats har netop åbnet en ny temaside, der sætter fokus på kompetenceudvikling til medarbejdere med særligt behov.

Efterhånden som danske job bliver mere specialiserede, bliver der større behov for, at alle medarbejdere kan suge ny viden og nye redskaber til sig, så de er godt rustede til fremtiden.

Temasiden, der går under navnet Kompetenceudvikling Til Alle, er især henvendt til dig, som er leder i en virksomhed, men kan også bruges af fx jobcentre. På siden kan du hente gode råd og inspiration til, hvordan du kan tilrettelægge kompetenceudvikling for alle medarbejdere. Også dem med særligt behov.

Måske har du ordblinde eller nydanske medarbejdere med sprogproblemer ansat, eller det kan være medarbejdere med andre barrierer, der gør, at de har svært ved at være med på et almindeligt forløb.

På CABI’s temaside finder du fx information om støttemuligheder og særlige kurser til bestemte medarbejdergrupper, ligesom du finder også eksempler på, hvordan du kan kompetenceudvikle i det daglige arbejde i virksomheden. Det er fx gennem sidemandsoplæring.

Gode råd til, hvordan du griber kompetenceudviklingen an og tips til det økonomiske og praktiske i forbindelse med kompetenceudvikling er også en del af temasiden.

Se temasiden her

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.